Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Știam că sunt un candidat mai bun decât Diaconescu. Cred că voi câștiga Președinția
Elena Udrea: Știam că sunt un candidat mai bun decât Diaconescu. Cred că voi câștiga Președinția

Elena Udrea: Știam că sunt un candidat mai bun decât Diaconescu. Cred că voi câștiga Președinția

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, la B1 TV, că a știut de la început că este un candidat mai bun decât Cristian Diaconescu, la alegerile prezidențiale și și-a exprimat convingerea că poate câștiga Președinția.

”Când l-am propus pe Diaconescu candidatul PMP nu a fost o mare surpriză. Am discutat cu domnul președinte pentru că fusese consilierul lui și voiam să știu dacă era privită această candidatură în mod pozitiv”, a declarat Elena Udrea.

”Am vrut să dau partidului o altă variantă de președinte care să nu genereze atâta presiune asupra partidului. Era un om care se potrivea partidului, care lucrase cu președintele și venea din fundație, avea o imagine pozitivă și am gândit că avem posibilitatea să îi creștem notorietatea în așa fel încât să obținem un scor mai bun decât la europarlamentare”, a explicat aceasta.

”Am mers mult în teritoriu, iar cei de la PMP nu au aveau încredere că puteam scoate un scor bun. Atunci au apărut aceste discuții”, a mai spus liderul PMP.

”Știam că sunt un candidat mai bun decât Diaconescu. Cred că voi câștiga Președinția”, a subliniat Elena Udrea.

”Am convenit că este păcat și riscant să împărțim voturile celor care ar merge alături de Mișcarea Populară. Amândoi spunem că vom duce mai departe proiectele lui Traian Băsescu. Suntem doi candidați care pe un segment au același electorat”, a precizat candidatul PMP la prezidențiale.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.