COLORĂM ROMÂNIA. Elena Udrea: "Nicăieri nu găseşti atâtea nuanţe de simplitate"

COLORĂM ROMÂNIA. Elena Udrea: "Nicăieri nu găseşti atâtea nuanţe de simplitate"

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, crede că românii sunt unici prin "religiozitatea cu care au păstrat nealterate natura, mărturiile evoluţiilor istorice şi tradiţiile".

Elena Udrea a încercat deja să coloreze România. Din poziţia de ministru al Turismului a vrut să o facă atractivă în ochii străinilor, pentru a-i convinge să o viziteze. A lansat o amplă campanie de construire a unui un brand turistic de ţară. Unii spun că a reuşit destul de multe. Alţii îi contestă vehement prestaţia. Adevărul este, ca de fiecare dată, la mijloc.

În mandatul ei, percepţia sumbră pe care turiştii străini o aveau despre ţara noastră s-a mai schimbat.

Turismul românesc mai are însă de parcurs un drum lung până să conteze în "bătălia" cu vecinele ei Bulgaria, Grecia sau Turcia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum pot fi convinşi străinii să ne viziteze ţara

"Am constatat că demersul de colorare a României este complex, dinamic, că reputaţia unei naţiuni este determinantă în stabilirea locului şi rolului acesteia în politica şi economia mondială", spune Elena Udrea. Citește povestea integrală pe coloramromania.ro. Încarcă povestea sau fotografia ta despre românii remarcabili pe care i-ai întâlnit, despre locurile care ți-au rămas în suflet. Scrie despre experiențele pozitive pe care le-ai trăit în România. Poți trimite povestea ta și la adresa Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, București.

Citiți și:

  • Ivan Patzaichin: "Când plecam din țară, mi-era frică să nu pierd avionul de întoarcere"
  • Ana Ularu: "Momentul meu de frumuseţe pură s-a petrecut în culise"
  • Nadia Comăneci: „Avem tendința să copiem generațiile trecute”