Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea demontează campania de „victimizare”
Elena Udrea demontează campania de „victimizare”

Elena Udrea demontează campania de „victimizare”

Elena Udrea a negat că a fost ţinta atacurilor colegilor săi din PDL în şedinţa Colegiului Director de joia trecută. Potrivit acesteia, informaţiile apărute pe această temă sunt doar o încercare de a-i crea "un statut de victimă".

Totodată, Elena Udrea a susţinut, potrivit gandul.info, că declaraţiile făcute astăzi de Vasile Blaga, care a spus că "este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri", au fost făcute ca să arate că preşedintele Senatului ar fi apărat-o dacă ar fi fost cazul.

"Probabil că Vasile Blaga a vrut să spună că m-ar fi apărat dacă era cazul pentru că nu au existat atacuri şi jigniri la adresa mea. Mă gândesc că cineva vrea să-mi creeze statutul de victimă lansând minciuni în presă. Aşa cum ar fi fost cea cu delfinii pe care, chipurile, domnul Blaga mi-ar fi adresat-o sau ce ar fi spus Scripcaru legat de decolteu şi pantofi. Faptul că sunt minciuni se poate demonstra şi cu stenograma acelei întâlniri", a declarat Elena Udrea, potrivit gandul.info.

Contactat de EVZ, primarul Braşovului, George Scripcaru, a negat că ar fi făcut vreo declaraţie contondentă la adresa Elenei Udrea. „Nu am zis aşa ceva. Nu am fost prezent în momentul în care s-a făcut analiza alegerilor. Am fost la guvern o ora si jumatate pentru niste chestiuni administrative. Nu mă caracterizează un astfel de discurs. Nu obişnuiesc să folosesc astfel de cuvinte, nu am astfel de reacţii. După şedinţa de partid am văzut că se discuta la Antena 3 pe tema asta. Am rămas surprins. Am încercat să infirm, dar nu ai cui să spui”, a spus Scripcaru.
Citiţi şi:

  • CINE MERITĂ SĂ CONDUCĂ PDL. Topul organizaţiilor judeţene cu cele mai mari procente la locale
  • Stabilizarea PDL, o ecuaţie cu trei necunoscute
  • Mihai Stănişoară vrea o funcţie de conducere în PDL
  • Unii lideri de filiale spun că l-ar vrea pe Blaga şef la PDL
  • Adrian Năstase: "Tăvălugul propriilor decizii i-a adus aici pe liderii PDL"
  • Sondaj CSOP. MRU, peste Blaga. Blaga nu a captat încrederea românilor mai mult decât Udrea şi Boc