Elena Ionescu, eliminată de la Survivor All Stars, face dezvăluiri

Elena Ionescu, eliminată de la Survivor All Stars, face dezvăluiri Sursa foto: Instagram/Elena Ionescu

Elena Ionescu, eliminata de la Survivor All Stars, a făcut câteva dezvăluiri din culisele showului. A vorbit despre tensiunile din tabăra Faimoșilor și de la ce au pornit neînțelegerile.

Elena Ionescu a vorbit despre tensiunile din tabără şi despre relaţia cu colegii. Reamintim că Elena Ionescu a făcut parte din echipa Faimoșilor. Dar, din păcate, artista nu a rezistat prea mult în concurs. Ea a fost eliminată la curt timp după ce Andreea Tonciu a plecat acasă.

Elena Ionescu dezvăluie detalii despre experiența trăită în Republica Dominicană

Elena Ionescu a fost întrebată ce s-a întâmplat, de fapt, şi cum ai ajuns să fii eliminată atât de repede. Multă lume credea că Elena va ajunge în finală, dar n-a fost să fie.

„Survivor este un joc imprevizibil, este cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o vreodată, și asta am spus de nenumărate ori, pentru că așa este. Este jocul care îți poate schimba toate alternativele, soluțiile și concepțiile. S-a întâmplat să fiu eliminată printr-o probă relativ banală, care nu m-a solicitat neapărat fizic, ci care pur și simplu a ținut de îndemânare. Nu sunt dezamăgită, sunt mulțumită de parcursul meu în această emisiune. Sunt foarte mândră că am putut participa alături de oameni puternici și buni, și să fac parte dintre ei”, a declarat Elena Ionescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi pantofi

Elena Ionescu. Sursa foto: Facebook

Artista a povestit despre tensiunile din concurs

Elena Ionescu a mai spus că a plecat din concurs fără regrete. Tensiunile au plecat în primul rând de la foame, mai spune artista.

„Am plecat cu sufletul împăcat, cu o echipă frumoasă, sudată, unită, așa cum mi-am dorit, mai ales că în sezonul meu nu am avut parte de așa ceva. Totul a avut un rost, și așa a trebuit să fie, din punctul meu de vedere. Au fost tensiuni pentru că așa este normal într-o astfel de competiție. În primul rând, foamea își spune cuvântul cu fiecare zi – nu este deloc ușor să treci peste acest aspect dintr-odată și la o intensitate atât de mare de efort – și sunt oameni lângă care trebuie să te adaptezi.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Elena Ionescu. Sursa foto: Facebook

Cred că au fost tensiuni constructive, am legat o comunicare frumoasă. Am plecat dintr-o echipă, nu eram destrămați si nu existau bisericuțe. Mă bucur că am avut parte de ea, atât cât a fost. Nu am ce să le reproșez colegilor, fiecare a făcut ceea ce a simțit. Nu m-a afectat pe mine în mod direct. Îmi pare rău dacă eu am afectat în vreo formă, dar sper că nu”, a mai explicat  Elena Ionescu.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Elena Ionescu. Sursa foto: Facebook

Elena Ionescu a vorbit şi despre cearta cu Andreea Tonciu

Elena Ionescu și Andreea Tonciu a avut loc un conflict în care şi-au aruncat cuvinte grele. Dar, spune ea, până la urmă s-au împăcat.

„Cu Andreea nu am nimic personal, au fost doar câteva replici care păreau tăioase, dar eu încercam să aplanez o situație care mi se părea simplă pentru ceea ce trăiam noi acolo. Am vrut să o întăresc și poate s-a înțeles greșit la acel moment. Ba chiar ne-am împrietenit și am înțeles-o. Când vii dintr-un mediu în care nu trăiești atât de mult sau dacă nu ești obișnuit, cum am fost eu, după șase luni, e normal să ți se pară greu și să răbufnești la orice pas. Nu ne-am supărat, iar dacă au existat acele schimburi de replici, țineau de disconfort. Am ajuns cu bine acasă, fiecare dorea să-și vadă copilul, cea mai mare împlinire când am revenit”, a mai concluzionat artista.