Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Băsescu: „Iulia Timoşenko ar putea fi eliberată în următoarele zile”
Elena Băsescu: „Iulia Timoşenko ar putea fi eliberată în următoarele zile”

Elena Băsescu: „Iulia Timoşenko ar putea fi eliberată în următoarele zile”

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu susţine într-o postare pe Facebook că Iulia Timoşenko, fost prim-ministru al Ucrainei, ar putea fi eliberată în zilele următoare.

"Acordul dintre reprezentanții opoziției și regimul Ianucovici nu este singura veste bună pentru poporul ucrainean, care în ultimele zile a luptat pentru democrație și pentru un viitor european cu sacrificii umane enorme. La presiunea Uniunii Europene, Iulia Timoşenko, fostul prim-ministru al Ucrainei, ar putea fi eliberată în zilele următoare după ce Parlamentul de la Kiev a adoptat un amendament la Codul Penal în acest sens", arată fiica preşedintelui.
Speranţe pentru Evghenia Timoşenko
Elena Băsescu o susţine şi pe Evghenia Timoşenko, fiica fostului premier ucrainean. "Este un pas înainte, o rază de speranţă pentru toţi cei care mai cred în puterea justiţiei şi în drumul european al țării vecine cu noi. Gândurile mele bune se îndreaptă acum şi spre Evghenia, fiica Iuliei Timoşenko, cea care şi-a susţinut mama cu atâta demnitate şi loialitate în ultimii doi ani şi care, cu siguranţă, se bucură cel mai mult de această veste. Le doresc amândurora multă putere şi să trăiască din plin regăsirea atunci când ea se va produce!", mai arată Elena Băsescu pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: