Efectele nebănuite ale bananelor FOARTE COAPTE

Efectele nebănuite ale bananelor FOARTE COAPTE

Bananele foarte coapte, ajunse la maturitate, maronii şi cu coaja pătată, sunt chiar mai sănătoase decât cele mai verzi.

Cercetătorii japonezi, care au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, au descoperit că bananele foarte coapte au cele mai puternice efecte asupra sistemului imunitar. Animalele hrănite cu banane au prezentat o rezistenţă mărită la stres şi un număr mai mare de globule albe în sânge.

Pot afecta

Bananele cu coaja neagră conţin TNF (factor de necroză tumorală), o substanţă care atacă şi ucide celulele tumorale. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin o cantitate de TNF natural semnificativă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bananele coapte au un conţinut ridicat de antioxidanţi, substanţe care pot anula efectele nocive ale radicalilor liberi. După cum se ştie, aceştia pot afecta integritatea celulelor, fiind vinovaţi de apariţia celulelor cancerigene.