Evenimentul Zilei > Actualitate > APOCALIPSA este aproape? SEMNUL IGNORAT de omenire a atras atenția unui personaj celebru. PREMONIȚII SUMBRE
APOCALIPSA este aproape? SEMNUL IGNORAT de omenire a atras atenția unui personaj celebru. PREMONIȚII SUMBRE

APOCALIPSA este aproape? SEMNUL IGNORAT de omenire a atras atenția unui personaj celebru. PREMONIȚII SUMBRE

Sfârșitul lumii este iminent, deoarece fenomenul „luna sângerie” care se va produce săptămâna următoare, va declanșa o apocalipsă, în conformitate cu afirmațiile care circulă în mediul online.

Predicatorul creștin Paul Begley a dezvăluit că eclipsa lunară complete, ce va avea loc pe 27 iulie, ne va conduce către fârșitul lumii.  El a declarat, în caadrul unui filmuleț postat pe canalul YouTube, că în ultimele luni a văzut și alte semen care prevestesc acest lucru – erupțiile vulcanice, uragane și cutremure, informează The Sun.

 

În noaptea de 27-28 iunie, Luna plină va fi acoperită în totalitate preț de 103 minute, aceasta fiind cea mai lungă eclipsă din secolul XXI. Pe lângă imaginea spectaculoasă de pe cer, satelitul planetei noastre va arăta ca un cerc de foc, simbol despre care se spune că deschide porțile altor lumi și că aduce creaturi mistice la viață.
 

Astronomul Bruce McClure a spus că eclipsa va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”. McClure estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României). Mai mult, în noaptea „magică” au loc atât fenomentul de Lună Plină, cât şi apogeul lunar, când satelitul natural se va afla la cel mai îndepărtat punct de Pământ.

Totodată, se produce și opoziția lui Marte, adică momentul când planeta se află poziționată foarte bine pentru observații. Astfel, aceste trei fenomene ce au loc simultan provoacă o eclipsă lunară extinsă, iar Marte devine mai roșiatică și mai clară în detalii. Astfel, vom avea „două Luni de foc” pe cer. Cea mai lungă durată a unei eclipse poate fi de o oră şi 47 de minute. Durata eclipsei totale de Lună din 27 iulie 2018 va fi de o oră şi 43 de minute, deci cu doar 4 minute mai scurtă.

Eclipsa va fi vizibilă de pe tot teritoriul României, iar cei care vor să o admire într-un cadru organizat și cu ajutorul unor aparaturi performante pot vizita, începând cu ora 21.00, Observatorul Astronomic Amiral „Vasile Urseanu” din București. Acesta va fi deschis publicului până la 03 dimineața. Un fenomen asemănător, spun astrofizicienii, ar mai putea fi observat abia în 2091.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: