Evenimentul Zilei > Sport > Echipa lui Adrian Ursea a pierdut cu PSG! Laude, însă, pentru român
Echipa lui Adrian Ursea a pierdut cu PSG! Laude, însă, pentru român

Echipa lui Adrian Ursea a pierdut cu PSG! Laude, însă, pentru român

Formaţia pregătită de tehnicianul român Adrian Ursea, Nice, a fost la doar un sfert de oră distanţă de a pleca cu un punct, din deplasarea de pe stadionul „Parc des Princes”.

Echipa lui Adrian Ursea, Nice, s-a înclinat, până la urmă, în faţa campioanei en – titre a Franţei, Paris Saint – Germain, cu scorul de 1 – 2, după un gol decisiv, marcat de tânărul italian Moise Kean, în minutul 76.

Deşi a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din această seară, antrenorul român în vârstă de 53 de ani a rămas totuşi cu un gust amar. „Am fi meritat să plecăm cu un punct din această deplasare, dar am câştigat la capitolul încredere. Fotbalul se joacă pe detalii şi noi ar fi fost necesari să fim mai inteligenţi” a fost prima reacţie a lui Adrian Ursea.

Adrian Ursea, lăudat de jurnaliştii francezi

Presa din Hexagon a fost, la rândul ei, impresionată de jocul de calitate prestat de ocupanta poziţiei a 14-a din Ligue 1. „PSG a fost extrem de eficientă în disputa cu Nice. Parizienii au câştigat într-un meci în care, în multe momente, oaspeţii au fost mai buni. E un moment foarte promiţător pentru domnia lui Ursea la cârma vulturilor” au titrat jurnaliştii de la „Get French Football News”.

Elogii pentru elevii lui Pochettino

Adrian Ursea a avut numai cuvinte de laudă la adresa grupării lui Mauricio Pochettino şi a regretat că nu i-a putut avea drept adversari pe starurile Di Maria şi Neymar, care au absentat din cauza unor accidentări. „PSG era deja cu gândul la confruntarea cu Barcelona, din Liga Campionilor. Îmi place mult echipa lor şi îmi pare rău că nici Di Maria şi nici Neymar nu au putut să evolueze. Eu aş plăti bilet pentru a vedea astfel de fotbalişti jucând” a conchis Ursea.