Evenimentul Zilei > Actualitate > VEZI unde candidează Vasile Blaga la alegerile parlamentare
VEZI unde candidează Vasile Blaga la alegerile parlamentare

VEZI unde candidează Vasile Blaga la alegerile parlamentare

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a dat Bucureştiul pe un colegiu din Ardeal. Mai exact, acesta va candida pentru un loc în Senat, în Timiş.

"Biroul Permanent Judeţean al Partidului Democrat Liberal a definitivat joi lista cu propunerile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Acesta este un prim pas în stabilirea candidaţilor pentru colegiile electorale din Timiş. Candidaţii vor parcurge, în viitorul apropiat, toate procedurile impuse de statutul PDL",a  declarat purtătorul de cuvânt al PDL Timiş.
Printre candidaţi, alături de senatorul Vasile Blaga, se numără şi alţi actuali parlamentari, precum Alin Popoviciu (deputat), Gheorghe David (senator) şi Valeriu Tabără (deputat), dar şi nume noi, care candidează pentru prima dată pentru un fotoliu în forul legislativ al ţării, foşti directori ai unor deconcentrate din perioada guvernărilor Boc-Ungureanu, informează Agerpres.
Preşedintele PDL Timiş şi vicepreşedintele naţional al PDL, Constantin Ostaficiuc nu se regăseşte pe listă, în ciuda informaţiilor apărute în presă în acest sens.

În ultimele zile au apărut mai multe informaţii privind candidaturile unor lideri ai PDL. Astfel, Ioan Oltean şi-a găsit un loc eligibil la el la Bistriţa, Roberta Anastase a identificat unul convenabil în Prahova, fostul ministru de finanţe Gheorghe Ialomiţianu candidează la Braşov, iar Traian Igaş la Arad.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: