Evenimentul Zilei > Monden > Durere fără margini pentru celebra artistă din România. Moartea fulgerătoare i-a distrus
Durere fără margini pentru celebra artistă din România. Moartea fulgerătoare i-a distrus

Durere fără margini pentru celebra artistă din România. Moartea fulgerătoare i-a distrus

Una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară trece prin momente cumplite după ce un membru al familiei sale a avut parte de o moarte fulgerătoare.

Momente dramatice în familia artistei Mariana Ionescu Căpitănescu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, după ce cumnatul acesteia a murit în urma unui infarct.

Într-o emisiune tv, Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că Minel Păpăroiu, soțul celebrei Marcela Fota, avea probleme minore la inimă, însă le ținea sub observație.

„Știam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o ușoară problemă la inimă, o ținea sub observație, dar nu era cardiac luat în evidența unui specialist ca fiind un pacient problemă.

În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima și s-a stins din viață tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost… Marcela s-a dus cu el și era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…

Pur și simplu a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare și am sunat ambulanța pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanță în timp ce mă duceam spre ea”.

A murit în incinta serviciului de Taxe și Impozite Craiova

Soțul Marcelei Fota a murit, luni după-amiază, după ce a făcut un infarct, într-un birou, în incinta serviciului de Taxe și Impozite Craiova. Soțul artistei avea doar 47 de ani.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul ca unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis IPJ Dolj.

Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit anul trecut, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel.