Televiziunea Română a anunţat astăzi, printr-un scurt comunicat, că, începând de mâine, 23 iulie, va sista difuzarea acesteia.

„Mâine, 23 iulie 2010, TVR 2 va difuza ultima ediţie estivală a emisiunii "Întâlnire la malul mării", transmisă de pe plaja din Neptun. Prioritatea TVR o reprezintă în acest moment  eficientizarea resurselor de producţie şi financiare şi conservarea lor în vederea noii grile de toamnă şi a producţiilor pe care aceasta le va aduce pe micul ecran”, se arată în comunicatul TVR.

Peripeţiile unei emisiuni ca un castel de nisip

La începutul acestei luni, una dintre coprezentatoarele „Întâlnirii la malul mării”, Cosmina Păsărin,  a fost concediată brusc , după ce a avut îndrăzneala să danseze necorespunzător într-un club din Mamaia. Presa tabloidă a taxat-o imediat, interpretându-i  mişcările drept un dans erotic.

Astăzi, TVR anunţă sistarea emisiunii, decizie greu explicabilă, în condiţiile în care, nu mai târziu de ieri, Silvia Stanciu, alias Sylvie, era anunţată drept coprezentatoare a matinalului de la mal de mare.

Odată cu înlocuirea Cosminei de către actorul Andreas Petrescu, prin  aducerea lui Sylvie, şi anunţul că „Întâlnire la malul mării” va fi difuzată până pe 28 august, lucrurile păreau să intre în normal.  Însă, TVR a surprins din nou.