Dumitru Dian Popescu, vizită surpriză. Unde a fost surprins fostul senator. Video

Dumitru Dian Popescu, vizită surpriză. Unde a fost surprins fostul senator. Video

Dumitru Dian Popescu a făcut zilele trecute o vizită surpriză într-un loc total neașteptat. Fostul senator a fost surprins de către paparazzi EVZ în timp ce ieșea din redacția G4Media. Ce anume căuta acolo, numai el știe, cert este că părea destul de preocupat să nu fie descoperit.

Drept urmare era îmbrăcat foarte casual și nu a folosit mașina personală. Acesta s-a deplasat cu un uber, astfel încât să nu existe riscul să-i recunoască cineva mașina. Culmea este că același site pe care acum Popescu l-a vizitat scria în 2022 despre acțiunea CNSAS îndreptată împotriva lui.

Vizită ciudată a fostului senator

Vorbim despre faptul că acesta a semnat un angajament cu Securitatea și că a turnat un student yemenit care venise la studii în România. ”Este intrigat de politica dusă de țara noastră, comparativ cu cea din celelalte țări socialiste, arătând că, datorită acesteia am rămas singuri și alături de noi doar «nenorociții de coreeni».

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel în cauză arată că țara sa nu e prezentă cu nici o delegație la lucrările Congresului al XIII-lea, întrucât, în afară de ambasada pe care o au în R.S.R., nu au relații decât pe linie de învățământ, unde plătesc taxele în dolari, în rest, nu îi interesează cu nimic politica pe care o duce țara noastră.” Din pricina acestei note, cei de la CNSAS au considerat că sunt îndeplinite condițiile impuse de lege pentru a fi colaborator al Securității.

A fost declarat colaborator al Securității

Mai exact, ar fi furnizat informații prin care se denunțau activități potrivnice regimului totalitar comunist. Iar în al doilea rând ar fi făcut aceste lucruri conștient și înțelegând că acest lucru va avea urmări.

Drept urmare activitățile fostului senator i-ar fi îngrădit studentului dreptul la viață privată. Ba chiar și la libertatea cuvântului, după cum scriu de la CNSAS. Instanța a decis în februarie anul trecut că Dian Popescu a fost collaborator al Securității.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro