DUBAI MALL. Excursie virtuală în cel mai mare mall din lume| FOTO şi VIDEO

DUBAI MALL. Excursie virtuală în cel mai mare mall din lume| FOTO şi VIDEO

Vă place shopping-ul? În acest caz, trebuie să vă planificaţi să ajungeţi şi la Dubai Mall, cel mai mare centru comercial din Emiratele Arabe Unite şi chiar din întreaga lume, după suprafaţa totală.

Aveţi grijă, însă, să nu vă rătăciţi: întregul complex are o suprafaţă totală de 1,1 milioane mp, din care 800.000 mp sunt spaţii comerciale..

Inaugurat în anul 2008, Dubai Mall este construit pe patru nivele şi face parte din complexul Burj Khalifa, cea mai mare construcţie din lume. Centrul comercial adăposteşte nu mai puţin de 1.200 de magazine cu cele mai cunoscute şi de lux branduri din lume, printre care 220 de magazine de bijuterii. Totodată, cei care vor să ia o pauză au la dispoziţie 160 de baruri şi restaurante.

Atracţiile nu se termină aici. Acvariul uriaş îi impresionează la culme pe copii, dar şi pe părinţii acestora. Acest acvariu a intrat în Cartea Recordurilor Guiness ca cel mai mare acvariu acrilic din lume. Vizitatorii pot admira aici peste 33.000 de specii de animale marine, care înoată în peste zece milioane de litri de apă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dubai Mall mai mai are şi o cascadă uriaşă, dar şi un parc tematic de interior, SEGA Republic, de 7.000 mp, unde sunt peste 150 de jocuri pentru vizitatori.