Evenimentul Zilei > Actualitate > DROGURI și ORGII, practici CIUDATE – CALEA pierzaniei pentru David Bowie. Amănunte ȘOCANTE, neștiute până acum
DROGURI și ORGII, practici CIUDATE – CALEA pierzaniei pentru David Bowie. Amănunte ȘOCANTE, neștiute până acum

DROGURI și ORGII, practici CIUDATE – CALEA pierzaniei pentru David Bowie. Amănunte ȘOCANTE, neștiute până acum

Dependența de sex a lui David Bowie l-a condus spre practici ciudate și perverse, ajungând chiar la orgii șocante cu copii de 13 ani! Cântărețul avea deseori derapaje sexuale, declarându-se bisexual și cu priapism, însă a refuzat necrofilia.

Redactorul Dylan Jones de la ediția britanică a revistei GQ va dezvălui, în următoarea biografie a lui David Bowie, cele mai ciudate preferințe sexuale ale cântărețului, dar și păgubosul său obicei de a priza cocaină.

 

În tinerețile sale, David Bowie participa la numeroase orgii și chiar îi plăcea să fie privit în timpul partidelor sale de sex cu femeile.

 

Scriitoarea Wendy Leigh a spus că se folosea de bisexualitatea sa și de toate armele seducției pentru a obține tot ce dorea în materie de sex, relatează DailyMail.

 

Pe când se afla într-un turneu în Philadephia, a primit șocanta ofertă de a face sex cu un trup proaspăt decedat, fiindcă îi erau cunoscute bizareriile sexuale, dar Bowie a refuzat.

 

Noua carte despre David Bowie îi dezvăluie dependența de sex, obiceiuri sexuale ciudate care l-au împins la sex cu minore, declarându-se într-o permanentă erecție.

 

Adora conceptul nazist și îl iubea pe Hitler. Obișnuia să vizioneze filme naziste, în timp ce priza cocaină, viciu care aproape că l-a omorât.

 

După ani întregi de cocaină, Bowie a fost nevoit să își implanteze cartilagiu din alte părți ale corpului, în nas! Niciodată nu lăsa țigara din mână, iar greutatea lui rămânea constantă, niciodată nu a avut mai mult de 43 de kilograme.

 

Redactorul GQ a scris că Bowie era special, propria lui creație, neputând fi înțeles. Cartea va apărea la 7 septembrie.

 

”Întrega sa carieră a fost o creație, o legendă, un mit.”