Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragomir se spală pe mâini şi cere intervenţia DNA-ului
Dragomir se spală pe mâini şi cere intervenţia DNA-ului

Dragomir se spală pe mâini şi cere intervenţia DNA-ului

În plin scandal în Liga I între FC Vaslui şi CFR Cluj, Dumitru Dragomir, preşedintele forului care guvernează peste prima divizie fotbalistică de la noi, susţine că nu va interveni pentru a-l potoli pe Adrian Porumboiu!

Dragomir se spală pe mâini, dar cere intervenţia DNA-ului, având în vedere gravitatea acuzţiilor făcute de Adrian Porumboiu, cel care a spus că formaţia CFR Cluj a făcut, face şi va mai face blaturi în Liga I.
Totodată,  „Corleone” solicită scoaterea din arbitraj a lui Augustus Constantin, „centralul” pus la zid după CFR Cluj – FC Vaslui 2-0, fiind acuzat că a inventat un penalty pentru gazde şi a anulat eronat un gol marcat de brazilianul Wesley, vedeta „galben-verzilor”.
Contactat de EVZ, Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a adoptat o atitudine pasivă. „Nu e treaba mea, ci a DNA-ului. Noi nu suntem organe de cercetare penală. Dacă Adrian Porumboiu face acuzaţii despre fapte de corupţie, atunci să intervină DNA-ul. Comisiile LPF îl vor chema pe Porumboiu la audieri doar dacă va face cineva plângere, pentru că nu mai pot să se autosesizeze. Nu ştiu, dom’ne, dacă acuzaţiile lui Porumboiu sunt întemeiate sau nu, ce, eu sunt psihologul lui?”, ne-a declarat azi Mitică Dragomir.

Şeful LPF susţine însă că Augustus Constantin ar trebui să fie exclus din arbitraj: „Augustus e un arbitru corect, dar slab. Şi el, şi asistentul Ionel Popa, care a semnalizat un ofsaid inexistent la golul lui Wesley, ar trebui excluşi din arbitraj! Să fie excluşi şi ei, şi toţi arbitrii care greşesc grav, că nu se mai poate”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.