Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, SUPĂRAT pe ANAF: „E inadmisibil”
Dragnea, SUPĂRAT pe ANAF: „E inadmisibil”

Dragnea, SUPĂRAT pe ANAF: „E inadmisibil”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat pe Facebook, după ce în presă a apărut o circulară internă a ANAF, prin care inspectorii erau anunțați că fiecare echipă trebuie să aplice amenzi firmelor în valoare de 6 milioane de lei pe an.

„Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul "chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!”, a scris Dragnea.

El a adăugat că „e inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe. Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenției care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acțiune de prevenție premergătoare”. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.