Evenimentul Zilei > Actualitate > Două nunţi la mare concurenţă în 2011
Două nunţi la mare concurenţă în 2011

Două nunţi la mare concurenţă în 2011

Albert de Monaco şi Prinţul William se întrec în nunţi în vara anului viitor. Cei doi şi-au luat neveste tinere, care se vor supune rigorilor regale.

Doi dintre cei mai râvniţi burlaci din Europa au hotărât să-şi pună pirostriile, spre disperarea milioanelor de admiratoare.

În luna august, Albert al II-lea de Monaco a anunţat că se însoară, un gest aşteptat de familie de vreo trei decenii. La 52 de ani, o va face prinţesă pe Charlene Wittstock, 32 de ani, fostă campioană la nataţie. Presa s-a grăbit să spună că va fi nunta anului 2011.

Însă abia s-au stins ecourile, că dinspre Palatul Buckingham vine o veste care a făcut imediat înconjurul lumii: William de Wales, 28 de ani, şi-a anunţat logodna cu Kate Middleton, o fostă colegă de facultate.

Deşi niciun cuplu nu a dat ca sigură data nunţii, ambele evenimente vor avea loc în vara anului viitor.

Reguli stricte la casa regală

Chiar dacă cele două viitoare prinţese sunt invidiate de femei din întreaga lume, cârcotaşii spun că trebuie mai degrabă să se simtă uşurate că nu iau parte la apăsătorul şi plictisitorul trai al membrilor caselor regale. Ochii sunt îndreptaţi mai ales către Kate Middleton, mireasa Prinţului William, care, odată cu inelul de logodnă, a primit şi povara celebrităţii celei care a fost Diana de Walles.

"Să fii membru al unei case regale în secolul XXI e o muncă a naibii de grea, iar dezavantajele se compară adesea – dacă nu chiar depăşesc – orice alte avantaje ar fi la mijloc. În 2009, Majestatea Sa Regina a participat la nu mai puţin de 409 evenimente şi întâlniri oficiale, mai mult de una pe zi. Regina are 84 de ani. Cu excepţia Crăciunului şi a Paştelui, nu are nici măcar o zi liberă departe de cererile sosite de la guvern, care o urmăresc peste tot. Deşi Kate cu siguranţă nu va fi "şef de stat", e totuşi un indiciu despre cât de ocupat va fi soţul ei şi că de la ea se aşteaptă să fie prezentă la toate aceste apariţii oficiale. De asemenea, se aşteaptă de la ea să ia parte şi la evenimente pe cont propriu, la care va fi mereu privită cu ochi critici şi îi vor fi urmărite toate mişcările", scrie jurnalistul britanic Andrew Roberts.

Fără vacanţe

Odată ce a intrat în familia regală nu poate spune nimic controversat – sau măcar ceva cu adevărat interesant – dacă nu vrea să fie luată în colimator de presă. Nu-şi va mai putea exprima niciodată vreo opinie politică, deoarece cea mai importantă datorie constituţională a casei regale este să se situeze undeva "deasupra" politicii.

Jurnalistul britanic mai scrie că averea viitoarei prinţese va fi luată, de asemenea, la puricat până la ultima liră sterlină în diverse comitete şi nu va putea să arunce cu banii pe lux nici măcar din câştigurile personale: "Fiecare ban cheltuit chiar şi la nunta ei va fi subiectul investigaţiilor minuţioase ale presei, mai ales acum, în perioadă de criză. Aproape toate vacanţele ei vor fi, de fapt, vacanţe "de lucru" într-un fel sau altul, în timpul lor fiind obligată să se întreţină şi să cunoască personalităţile din zonele vizitate. Dacă, de exemplu, va fi surprinsă măcar o dată căscând în timpul vreunui dans tribal din Papupa Noua Guinee, fotografiile "de la locul faptei" o vor bântui decenii în şir".

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RVWYsdIlbmU?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RVWYsdIlbmU?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

SUB LUPĂ

5 motive pentru care Kate poate fi o prinţesă perfectă!

1. Prinţul William pare că o iubeşte cu adevărat pe Kate. Când prinţul Charles s-a căsătorit cu prinţesa Diana, a existat o a treia persoană care ocupa un loc important în viaţa amoroasă a prinţului Charles – Camilla Parker Bowles. Prinţul William se căsătoreşte cu singura femeie de care este îndrăgostit.

2. Kate Middleton are simţul umorului. În plus, este frumoasă şi inteligentă şi stă în topul celor mai bine îmbrăcate persoane.

3. Kate Middleton este fotogenică.

4. Când prinţul William i-a dat lui Kate inelul cu safir şi diamant al mamei lui, Kate a apreciat semnificaţia din spatele cadoului, ceea ce presupune că ea îşi va dedica viaţa ajutându-i pe cei neajutoraţi, aşa cum a făcut-o Diana.

5. Kate va media bine presiunea presei. Kate Middleton şi prinţul William au fost iubiţi aproape 5 ani, spre deosebire de prinţul Charles, care a cunoscut-o pe prinţesa Diana atunci când s-a căsătorit cu ea. William o cunoaşte bine pe logodnica lui. Kate nu are sânge albastru, însă e de aşteptat să medieze bine atenţia presei din moment ce are mai multă practică decât a avut Diana.

Sursa: omg.yahoo.com

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.