Matroanele VIP, surorile Andreea Marta (fostă Lungu) şi Maria Lungu, au impresionat ieri magistraţii cu poveştile de familie. Cele două femei, acuzate de proxenetism, vor fi cercetate în stare de libertate după 11 zile de stat după gratii. Din boxa arestaţilor, ele şi-au spus problemele penale şi familiale în faţa unui complet format din trei magistrate.
Lacrimile din boxă
Andreea Marta s-a plâns că procurorii DIICOT au monitorizat reţeaua de studente-prostituate încă din anul 2010, dar timp de doi ani nu au făcut nimic pentru a o opri. Ancheta a explodat în urmă cu două săptămâni. Atunci, anchetatorii au anunţat că soţul său, Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, este cercetat pentru fapte de corupţie.
"De ce acum, când soţul meu este dispărut şi cercetat penal, eu trebuie să fiu arestată? Doamnă preşedinte şi onorată instanţă, eu nu cred în coincidenţe!", a spus femeia cu ochii în lacrimi.
Sora acesteia, Maria Lungu, i-a ţinut isonul. "Fiul meu, pe care-l cresc singură, este premiant. El are nevoie de mine. Pot să aduc carnetul de elev să demonstrez asta", a ţinut să arate Maria Lungu. Cele două surori au primit interdicţia de a părăsi Capitala.
Procurorul DIICOT a insistat ieri că cele două femei sunt un pericol social. El a adus dovezi mai multe interceptări telefonice şi declaraţii ale unor studente şi fotomodele care au fost băgate în paturile unor oameni de afaceri. "Andreea Marta câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţi bogaţi", a explicat procurorul.
Două studente -prostituate au povestit anchetatorilor că Andreea s-ar fi culcat cu clienţii, pentru a-şi rotunji veniturile. Totul s-ar fi întâmplat în hoteluri de lux din Monte Carlo sau Poiana Braşov. În acest dosar au apărut nume de politicieni, fotbalişti şi oameni de afaceri.


Vrăjitoarea Vanessa le-a purtat noroc celor două surori, cu care s-a întâlnit
la tribunal

CITIŢI ŞI:

  • RTV: “Marian Oprişan, client al reţelei de prostituţie coordonată de Andreea Marta”
  • DEZVĂLUIRI. Andreea Marta avea o adevărată ŞCOALĂ DE PROSTITUATE
  • Matroana VIP-urilor controla total fotomodelele prostituate. 1.000 de euro pentru o “fată de nota 10”
  • Nume grele în reţeaua de prostituţie a Andreei Marta: Ilie Năstase, Rareş Mănescu, Adrian Mutu dar şi Daniela Crudu
  • EXCLUSIV. Virgine pentru politicieni şi oameni de afaceri. Cum acţiona reţeaua condusă de soţia lui Marta