Evenimentul Zilei > Actualitate > Doroftei vrea meci de retragere
Doroftei vrea meci de retragere

Doroftei vrea meci de retragere

Fostul pugilist Leonard Doroftei intenţionează să organizeze peste câteva luni un meci de retragere din activitatea sportivă.

"Am dat 10 kilograme jos, mai vreau să mai dau încă 10 şi să pot face un meci de retragere. La un posibil adversar e prematur să mă gândesc, vreau să văd câte kilograme pot să pierd, să văd dacă mă ajută sănătatea, pentru că eu dacă urc în ring vreau să mă bat. Vreau să fiu pregătit sută la sută. Dacă nu voi fi pregătit nu voi intra în ring. În trei sau patru luni cred că voi fi gata", a declarat Doroftei, pentru Mediafax, după ce a participat la un meci de fotbal organizat în scopuri caritabile.

Aproximativ 1.500 de persoane au asistat, miercuri, pe stadionul "Dinamo", la meciul caritabil organizat în vederea strângerii de fonduri pentru construirea unei noi aripi a spitalului "Marie Curie" din Bucureşti şi la care au participat foste glorii ale fotbalului românesc, artişti sau medici.

Dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice (Barcelona 1992 şi Atlanta 1996) şi campion mondial la categoria uşoară în 1995, la Berlin, Doroftei a trecut la profesionişti în 1997. A fost campion mondial la categoria uşoară WBA, după ce l-a învins pe pugilistul Raul Balbi. În cariera de profesionist, Doroftei (40 de ani) a câştigat 22 de meciuri, a pierdut una şi a încheiat o alta la egalitate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: