Dorinel Munteanu, dorit de Duisburg

Dorinel Munteanu, dorit de Duisburg

Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, ar putea ajunge pe banca tehnică a grupării germane MSV Duisburg, din liga a doua germană.

"Zebrele" din Duisburg, echipă pe la care au trecut Mihai Tararache şi Claudiu Niculesc şi la care evoluează Emil Jula, s-a despărţit de tehnicianul croat Milan Sasici, după înfrângerea suferită în Cupa Germaniei, 0-2 cu Holstein Kiel. Duisburg a jucat, sezonul trecut, finala Cupei.

Potrivit publicaţiei "Sport Bild", Dorinel Munteanu - cel poreclit "Neamţul" pentru că a evoluat o perioadă îndelungată în Bundesliga - e favorit la preluarea titlului. "Am petrecut cea mai frumoasă perioadă din carieră în Germania. Un post de antrenor aici ar fi împlinirea unui vis pentru mine. Am discutat şi cu preşedintele (n.r. Marius Stan) şi el nu se va opune mutării mele la Duisburg", a declarat Munteanu, care a adus, sezonul trecut, primul titlu din istoria clubului Oţelul Galaţi.

Jurnaliştii germani susţin că Munteanu va ajunge la Duisburg după meciul pe care Oţelul îl va disputa miercuri, în Liga Campionilor, împotriva formaţiei Manchester United.

Ne puteți urmări și pe Google News