Evenimentul Zilei > Actualitate > Dorinel Munteanu A PUS LA ZID naţionala noastră, în presa germană: „Fotbalul e BOLNAV” REGRETĂ plecarea lui Daum
Dorinel Munteanu A PUS LA ZID naţionala noastră, în presa germană: „Fotbalul e BOLNAV” 
REGRETĂ plecarea lui Daum

Dorinel Munteanu A PUS LA ZID naţionala noastră, în presa germană: „Fotbalul e BOLNAV” REGRETĂ plecarea lui Daum

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria reprezentativei „tricolore””(134 de selecţii), a făcut praf naționala noastră, în fața jurnaliștilor germani. Totodată, „Munti” a rămas de partea lui Christoph Daum.

„Mentalitatea din România este diferită faţă de cea din Germania pentru că oamenii nu au răbdare. Domnul Daum a vrut să transforme echipa, dar oamenii nu au dorit să aibă răbdare cu el. Pentru ei a fost simplu: s-a ratat calificarea la Campionatul Mondial, acesta e sfârşitul. Îmi pare rău pentru domnul Daum. Sunt dezămăgit de decizie pentru că el a făcut multe lucruri bune, nu doar pentru prima echipă, ci şi pentru substructura fotbalului. Sunt multe influenţe în România! E tipic! Trebuie să respecţi o persoană, dar acest lucru nu există în România. Fotbalul este bolnav. Toţi antrenorii care au venit au fost demişi după un an şi nu poţi pune nişte baze solide. Doar se vorbeşte, nu se face nimic.

Nici măcar Mourinho nu ar putea face ceva aici (n.red. în România). Am vorbit cu domnul Daum înainte de a accepta propunerea FRF şi i-am spus: 'Ai grijă!'. Dar el a avut încredere în preşedinte (n.red. Răzvan Burleanu) şi acum vedem cu toţii ce s-a întâmplat”, a reacționat Dorine Munteanu, pentru publicaţia germană express.de.