Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa, dezvăluiri incendiare! Adevărul despre povestea de iubire dintre el și Alina Eremia
Dorian Popa, dezvăluiri incendiare! Adevărul despre povestea de iubire dintre el și Alina Eremia

Dorian Popa, dezvăluiri incendiare! Adevărul despre povestea de iubire dintre el și Alina Eremia

Dorian Popa se numără printre artiștii care apar în distribuția serialului „Sacrificiul”, care va rula din această toamnă la Antena 1.

Cântărețul a vorbit despre rolul din filmul în care Oana Zăvoranu joacă în rol principal, dar și despre „povestea de iubire” dintre el și Alina Eremia, fosta lui parteneră din serialul „Pariu cu viața”.

De-a lungul timpului, au existat numeroase speculații potrivit cărora Dorian Popa și Alina Eremia ar forma un cuplu și în afara platourilor de filmare pentru „Pariu cu viața”.

Ulterior, cântărețul s-a afișat cu iubita lui, Claudia Iosif, pe care plănuiește să o ia de soție.

Povestea dintre Andrei și Ioana – personaj interpretat de Alina Eremia – din film a marcat o generație de adolescenți. Chimia dintre ei era atât de mare, încât, mulți dintre fanii lor erau convinși la acea vreme, că, de fapt, ar exista o relație și în afara micului ecran.

Dorian Popa a mărturisit că el și frumoasa cântăreață au fost doar „extrem de buni iubiți fictivi” pe durata filmărilor pentru serialul care a rulat la Pro TV.

„Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări.

Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a declarat Dorian Popa, potrivit cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: