Evenimentul Zilei > International > Donald Trump, la marșul anti-avort: Copiii nenăscuţi nu au avut nicicând un susţinător mai puternic la Casa Albă
Donald Trump, la marșul anti-avort: Copiii nenăscuţi nu au avut nicicând un susţinător mai puternic la Casa Albă

Donald Trump, la marșul anti-avort: Copiii nenăscuţi nu au avut nicicând un susţinător mai puternic la Casa Albă

Președintele SUA, Donald Trump, este primul conducător american care a participat la marșul anti-avort de la Washington.

„Copiii nenăscuţi nu au avut nicicând un susţinător mai puternic la Casa Albă”, a declarat Donald Trump în faţa miilor de oameni adunaţi în parcul Naţional Mall. „Fiecare copil este un dar preţios şi sacru de la Dumnezeu”, a continuat Donald Trump.

Participarea lui Trump la acest marş survine în condiţiile în care el se pregăteşte pentru campania electorală şi caută sprijinul creştin-conservatorilor.

Trump a venit la marş, care s-a desfăşurat nu departe de Casa Albă şi Capitoliu, în timp ce Senatul a început dezbaterile de fond în procesul pentru destituirea sa.

„Ei vor să mă înlăture pentru că eu lupt pentru voi, iar noi luptăm pentru cei care nu au voce şi noi vom câştiga, pentru că noi ştim cum să câştigăm”, a declarat Trump în faţa mulţimii adunate.