Evenimentul Zilei > Actualitate > DOMINAȚIA ProTV este în PERICOL! Antena 1 a făcut PASUL cel MARE cu un NOU SHOW de TALENTE VOCALE
DOMINAȚIA ProTV este în PERICOL! Antena 1 a făcut PASUL cel MARE cu un NOU SHOW de TALENTE VOCALE

DOMINAȚIA ProTV este în PERICOL! Antena 1 a făcut PASUL cel MARE cu un NOU SHOW de TALENTE VOCALE

Postul TV Antena 1 a cumpărat licența formatului „Final Four – Cei patru”, un nou show show de talente vocale, ce va debuta primăvara lui 2018.

Noul format va fi produs de Claudiu Oprea, care mai produce X Factor și iUmor. Conform formatului, regula principală a competiției este că cei patru finaliști vor fi deja anunțați încă din prima ediție a emisiunii. Ei vor fi selectați de un juriu format din nume ale industriei muzicale din România, scrie PaginadeMedia.ro. 

Astfel, în fiecare ediție a emisiunii, noi tineri muzicieni îi vor provoca pentru a le lua locul, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranță. Fiecare nou venit va cânta o piesă în fața juraților. Dacă va primi votul tuturor juraților, acesta are dreptul să provoace la duel pe unul dintre „Cei Patru”. Pentru a ieși învingător și a-i lua locul unuia dintre „cei patru”, concurentul nou-venit trebuie să obțină voturile publicului. 

„Cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu și vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești”, spun reprezentanții Antena Group. 

Formatul „Final Four – Cei patru” a fost deja produs în Statele Unite ale Americii și în Rusia, țări care au difuzat deja câte un sezon. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: