Domenech a refuzat să dea mâna cu Parreira

Domenech a refuzat să dea mâna cu Parreira

La ultimul meci pe banca tehnică a naţionalei de fotbal a Franţei, Raymond Domenech s-a făcut de râs. Franţa a luat bătaie, iar el a uitat de fair play.

Imediat după fluierul final, brazilianul Carlos Alberto Parreira, selecţionerul Africii de Sud, s-a îndreptat spre banca de rezerve a Franşei şi i-a întins mâna lui Raymond Domenech, însă acesta a refuzat şi a oferit o explicaţie ce nu a putut fi auzită de camerele de televiziune.

Parreira a declarat că Domenech a refuzat să-i strângă mâna, deoarece a vorbit de rău echipa Franţei după ce obţinuse calificarea la Cupa Mondială. "Eu nu-mi amintesc să fi vorbit ceva de rău. Asta mi-au spus însă secunzii mei", a adăugat Parreira.

Calificarea Franţei la Cupa Mondială a fost obţinută după o remiză în returul barajului cu Irlanda, în noiembie 2009. Golul egalizator a fost înscris de William Gallas după un henţ al lui Thierry Henry, care a declanşat indignare sportivă, mediatică şi chiar politică.

Ne puteți urmări și pe Google News

La conferinţa de presă de după meci, Domenech a refuzat să ofere vreo explicaţie: "Nu am intenţia să răspund la această întrebare", a spus el, iar apoi a adăugat: "Aveţi vreo altă întrebare?" atunci când un alt jurnalist i-a adresat aceeaşi întrebare.

Un al treilea jurnalist a întrebat: "De ce refuzaţi să răspundeţi la această întrebare?", iar Domenech a repetat: "Aveţi altă întrebare?". "Dacă acestea sunt toate întrebările pe care le aveţi pentru mine, vă las, nu suntem pe aceeaşi planetă", a adăugat Domenech mai târziu în conferinţă când a fost chestionat despre motivele crizei din echipa Franţei.