Doliu în lumea interlopă. A murit liderul Cordunenilor, Costel Corduneanu

Doliu în lumea interlopă. A murit liderul Cordunenilor, Costel Corduneanu Sursa foto Arhiva EVZ

Este jale în lumea interlopă după ce liderul unuia dintre cele mai temute clanuri din România și-a pierdut viața. Este vorba despre Costel Corduneanu, fost sportiv de performanță, care în ultimii ani a fost implicat în activitatea infracțională. Ultimele săptămâni au fost foarte complicate pentru liderul interlop.

Asta pentru că a avut mai multe probleme de sănătate și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Iată însă că în cele din urmă medicii nu au mai putut să îi salveze viața, iar liderul Cordunenilor a murit. În anii 1990 acesta a fost luptător și a câștigat mai multe medalii la olimpiadele la care a participat. Doar că sportul nu îi oferea și susținerea materială pe care și-ar fi dorit-o.

De la luptător la lider de clan în lumea interlopă

Așa că în timp, Costel Corduneanu s-a reorientat. Acesta a devenit lider al celui mai temut clan din zona Moldovei. Desigur că la baza acestui clan era familia, frații Corduneanu, dar și veri ai acestora au reprezentat de altfel acest clan. Pe de altă parte, clanul s-a impus destul de repede acolo în zonă.

Mai ales că în spațiul public au apărut informații potrivit cărora acesta avea legături cu mafia rusă, dar și cu cea ucraineană. Drept urmare a devenit unul dintre cele mai respectate clanuri și din România. Așa se face că inclusiv frații Cămătaru respectau zonele, dar și clanul Corduneanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Beleaua va prelua șefia?

Ba mai mult, la mai multe sindrofii, șefii acestor clanuri au fost fotografiați împreună. Ultima a fost chiar săptămânile trecute la ziua lui Nuțu Cămătaru. Cu fratele său, Adrian Corduneanu, se pare că nu mai avea o relație bună.

De altfel, acesta nici nu ar fi mers la lider la spital pentru a-l susține. Cu toate acestea se așteaptă ca la înmormântare să nu lipsească din peisaj. Pe de altă parte, este posibil ca el să preia frâiele clanului, ceea ce va fi cu adevărat o problemă pentru poliție.