Evenimentul ZileiActualitateDoliu în lumea filmului. S-a stins o stea care a scris istorie! Zeci de milioane de oameni au urmărit-o

Doliu în lumea filmului. S-a stins o stea care a scris istorie! Zeci de milioane de oameni au urmărit-o

Doliu în lumea filmului. S-a stins o stea care a scris istorie! Zeci de milioane de oameni au urmărit-o
Actrița Mila Moreira, a murit, luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani. Cauza decesului vedetei nu a fost dezvăluită.

Mila a început să lucreze ca model în anii ’60. În anii 70, a fost jurat în cadrul show-ului de televiziune “Chacrinha”. Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira avea 72 de ani și a fost internată la Spitalul Copa Star, din Copacabana. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Într-un interviu pentru Video Show, Mila a dezvăluit că s-a confruntat cu prejudecăți în timpul participării sale la Marrom Glacé: „La vremea aceea, nu era obișnuit să ai un model care făcea televiziune, așa că, desigur, inițial au existat prejudecăți”.

A fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei la telenovele

În 1979 a lucrat la prima sa telenovela: Marrom Glacê, de Cassiano Gabus Mendes, la Rede Globo. A participat la peste 30 de telenovele și miniseriale pentru televiziune, iar în cinema, a lucrat în șase producții.

Actrița braziliană Mila Moreira a murit la 72 de ani

Mila Moreira a fost căsătorită cu designerul Hans Donner și cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde. În anii anii ’60, Mila Moreira a lucrat ca model, iar apoi a devenit jurat în cadrul show-ului de televiziune “Chacrinha”.

Mila Moreira a călătorit recent în Europa

Aceasta a fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei la telenovele. În 1979, ea și-a făcut debutul în această industrie.

Ultimul rol al actriței la TV a fost în telenovela A Lei do Amor, în 2016.

Mila Moreira și-a început cariera de model la vârsta de 14 ani și a participat la mai multe telenovele la Globo, inclusiv Plumas e Paetês și Marrom Glacê. De-a lungul carierei sale, ea a participat la peste 20 de telenovele și cinci miniseriale.

„Nu pot să cred. Este o veste tristă astăzi pentru mulți prieteni, deoarece Mila a fost adorată de multă lume. Sunt în stare de șoc și devastată. Nu era bolnavă, iar o boală bruscă a luat-o pe această femeie frumoasă care a fost un exemplu și inspirație pentru multe femei”, a postat cineva apropiat pe Instagram.

 


Accesează: