Pentru majoritatea iubitorilor de muzica de club, DJ precum Blak&Jones, Mr. Sam Outwork sau Camille Jones sunt, in acest moment, printre favoritii genului.

Daca apar alaturi de autohtonii consacrati din lumea DJ-ilor de top, de la DJ Optik, Suie Paparude sau Andy, atunci reteta oferita de MTV, la prima editie a premiilor dedicate celor mai buni maestri ai mixului de la noi si nu numai, a fost una de succes.

Peste 30.000 de oameni au umplut Piata Mare din Sibiu, in fata scenei special concepute pentru acest eveniment. Pe rand, pe scena au urcat sa incinga atmosfera, intre decernarile de premii, toti cei 11 invitati speciali.

Rasfatatul Galei MTV DJ Awards a fost DJ Optik. Acesta a plecat acasa cu doua premii, „Romanian set of the year” si „Best DJ”, unul dintre ele fiind si cel mai important al serii, respectiv cel de Best DJ. Optik a martursit ca nu se astepta sa fie cel mai votat si ca dedica trofeele celor dragi de acasa.

Cei mai aclamati DJ de la spectacolul din Sibiu au fost de departe romanii de la Suie Paparude. Castigatorii sectiunii „Productia Anului”, cu piesa „Armada Verbala”, spun ca editia MTV Awards dedicata DJ-ilor a fost mult mai reusita decat cea a premiilor anuale ale MTV-ului.
Cei de la Blank&Jones, Mr. Sam, J Joy, Outwork, DJ care au incins atmosfera si la after-party, au declarat la unison ca atmosfera a fost incredibila.

CASTIGATORII

1. Productia anului: Suie Paparude – „Armada verbala”

2. VJ-ul anului: Dreamrec

3. Cel mai bun debutant: Andy

4. Cel mai bun website: clubbingmag.ro

5. Cea mai rapida ascensiune: Raresh

6. Cel mai bun eveniment DJ: Fatboy Slim @ Ultima Playa

7. Evenimentul anului: George Michael @ „Lia Manoliu”

8. Cel mai bun club din Bucuresti: Bamboo

9. Cel mai bun club din tara (fara Bucuresti): Obsession (Cluj)

10. Mixul anului: Optik @ Liberty Parade

12. Mixul international al anului in Romania: Tiesto @ Sala Polivalenta

13. Cel mai bun screach: Freaka (Parazitii)

14. Cea mai buna marca de petrecere: Ministry of Sound

15. Best Club Design: Theater – Brasov

16. Piesa anului: Fedde le Grand – „Put Your Hands Up For Detroit”

17. Cel mai bun DJ: Optik