Evenimentul Zilei > Monden > Divorțul anului! Un actor celebru spune adio unei căsnicii de 15 ani
Divorțul anului! Un actor celebru spune adio unei căsnicii de 15 ani

Divorțul anului! Un actor celebru spune adio unei căsnicii de 15 ani

Superstarul cinematografiei indiene Aamir Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi de la Bollywood, şi soţia sa, regizoarea Kiran Rao, şi-au anunţat sâmbătă despărţirea după 15 ani de căsătorie.
Iubit și susținut de cinefilii chinezi, actorul-regizor indian Aamir Khan a căzut în dispreț în rândul multor internauți chinezi după ce vestea divorțului său a ajuns în presă. Prima sa căsătorie, cu producătorul de film Reena Dutta, a durat 16 ani, până în 2002.

Celebrul cuplu de la Bollywood a publicat un comunicat în care anunţă că despărţirea lor a fost de comun acord, dar că îşi vor creşte fiul împreună şi vor continua să lucreze la proiecte comune.

„De-a lungul celor 15 ani frumoşi petrecuţi împreună am împărţit o viaţă de experienţe, de jucurie şi de râsete”, au indicat ei. „Acum, ne-ar plăcea să începem un nou capitol din vieţile noastre – nu atât ca soţi şi soţie, cu ca părinţi şi familie unul pentru altul”.

A avut o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film străin în 2002

Mare vedetă în ţara natală, erou a două succese istorice în India, „3 idiots” (2009) şi  „Ghajini” (2008), Amir Khan este de asemenea cunoscut pentru că a produs şi interpretat „Lagaan”, filmul care a făcut cunoscut Bollywood-ul marelui public din Occident şi care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film străin în 2002.

Foto Aamir Khan: VCG

Actorul producătorul şi regizorul în vârstă de 56 de ani şi soţia sa, 47 de ani, s-au căsătorit în decembrie 2005.

Activist pentru cauzele umanitare şi politice, Aamir Khan a jucat într-un remake de succes hollywoodian din 1994 „Forrest Gump”, intitulat „Laal Singh Chaddha”, a cărui lansare este prevăzută pentru sfârşitul anului.

Unii internauți, deși șocați de știre, își arată totuși sprijinul pentru Khan, un reprezentant al Bollywoodului pentru mulți fani chinezi, spunând: „Căsătoria este o chestiune personală , iar celor din afară n-ar trebui să le pese”.

„Ei fac filme și lucruri de caritate împreună de multă vreme. Cred că Rao și Khan sunt încă prieteni după separare. Ar trebui să le respectăm alegerea de a fi împreună sau nu”, a spus un alt internațional, „le dorim cele mai bune ”, scrie globaltimes.