Distracţie şi mult soare pe pârtiile din Straja

Distracţie şi mult soare pe pârtiile din Straja

Cei aproximativ 1.000 de turişti aflaţi în acest sfârşit de săptămână la Straja au avut parte de multă distracţie şi vreme excelentă, mulţi preferând să facă plajă în faţa cabanelor sau pe terase.

În Straja pe toate cele şapte pârtii de schi s-a schiat foarte bine, stratul de zăpadă fiind între 1 metru şi 1,5 metri. „Vremea a fost excelentă în acest week-end, pârtiile de schi sunt de cinci stele, cum nu au fost poate toată iarna”, afirmă salvamontiştii.

Turiştii veniţi la Straja au putut face drumeţii la schitul din inima muntelui, la Crucea din vârful Straja, iar mulţi au înlocuit schiurile cu şezlongurile. „Cred că în nici un week-end nu a fost aşa frumos. Pârtiile sunt foarte bune, instalaţiile funcţionează, zăpada este minunată. Am făcut şi plajă, pe terasa Montana”, ne-a declarat Mihai, un turist venit să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la Straja.

Şi salvamontiştii au avut parte de un week-end liniştit, ca niciodată în acest sezon pe pârtiile din Straja nu s-a produs nici un accident. Oferte senzaţionale de Paşte

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru staţiunea montană Straja au apărut şi ofertele de Paşte, care nu sar de 350lei/persoană/4zile. La acest tarif cabanierii oferă cazare, demipensiune sau pensiune completă şi masa festivă de Paşte. De asemenea oferta pentru a achiziţiona schipass  este extrem de avantajoasă,  4zile costa 150lei/pers, 3 zile 120lei/persoană (schi nelimitat).

Un lucru extrem de atractiv pentru această perioadă este procesiunea “Drumul Crucii” din Vinerea Mare şi Slujba de Înviere de la Schitul din Straja aflat la cota 1.600. Anul acesta, când se împlinesc 10 ani de la prima procesiune „Drumul Crucii”, va participa şi episcopul Hunedoarei Gurie.