Horia Tecău (34 de ani) este din nou singur. Cel mai cunoscut jucător activ de tenis din România a încheiat relația cu atrăgătoarea braziliancă Natalia Borges (33 de ani).
Despărțirea s-a produs brusc și cei doi nu au dat explicații pe această temă, zvonul fiind lansat de persoane din anturajul tenismenului român. Care, deocamdată păstrează pe contul de Facebook pozele postate alături de modeul din „Țara Cafelei”.

Horia și Natalia au devenit un cuplu în acest an și au petrecut o vacanță în România, în această vară, după ce sportivul și-a încheiat participarea la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon.

Programe încărcate, relație fără viitor

Brazilianca este un model de succes, care-și răsfață fanii cu poze picante, pe Instagram, acolo unde este urmărită de 80.000 de persoane. A devenit foarte cunoscută după ce a pozat pentru faimoasa revistă Sports Illustrated. Se pare că cei doi nu au putut să continue realația, din cauza programelor extrem de încărcate.

Horia și Natalia se vedeau foarte rar și au ajuns la concluzia că distanța face imposibilă dezvoltarea poveștii de iubire. Tecăul este cel mai valoros tenismen român de la Andrei Pavel până în prezent. S-a remarcat în proba de dublu și a câștigat turneul de la Wimbledon în 2015.

Doi ani mai târziu s-a impus la un alt turneu de Mare Șlem – US Open. În 2016 a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, alături de Florin Mergea.
Horia s-a dedicat tenisului, a performat și a avut timp puțin pentru viața extrasportivă. A devenit subiect monden între 2012 – 2013, atunci când a avut o relație cu Andreea Raicu.

Despărțire amiabilă de Andreea Raicu

Deși se părea că lucrurile avansează și prietenii celor doi vorbeau despre perspectiva nunții, cei doi s-au despărțit. Nu a fost vorba despre o ruptură care a lăsat loc resentimentelor. Tecău și Raicu au rămas în relații bune după ce au format un cuplu mai bine de un an.

Vrea aurul olimpic alături de Halep

În ceea ce privește tenisul, Horia Tecău a avut o relație agitată cu Florin Megrea. Cei doi au jucat la dublu pentru naționala României de Cupă Davis. S-au certat, apoi s-au împăcat și au făcut din nou echipă sub tricolor. Apogeul l-au atins în 2016, atunci când au luptat pentru medalia de aur la JO de la Rio de Janeiro.

În 2020, la Olimpiada găzduită de Tokyo, Tecău vrea să participe și la proba de dublu mixt, alături de Simoan Halep, obiectivul pentru cei doi sportivi din Constanța fiind câștigarea aurului olimpic. Horia nu are timp să se gândească prea mult la despărțirea de Natalia Borges, pentru că se pregătește pentru ultima mare provocare a anului: Turneul Campionilor, la care va participa alături de olandezul Jean-Julien Rojer.