Evenimentul Zilei > Actualitate > Împuşcat pentru un loc de parcare
Împuşcat pentru un loc de parcare

Împuşcat pentru un loc de parcare

Un tânăr a fost împuşcat în coapsă, noaptea trecută, într-o parcare din cartierul bucureştean Rahova, în urma unui scandal cu un vecin, pornit de la un loc de parcare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânărul de 23 de ani rănit în incident a organizat o petrecere, într-un apartament din cartierul Rahova.
În timpul petrecerii, un bărbat de 28 de ani a ieşit din apartament şi a observat că maşina sa, o Dacia 1310, avea ştergătoarele ridicate, iar un vecin din bloc i-a reproşat, de la balcon, că şi-a parcat maşina pe locul lui. 
Cearta dintre cei doi a degenerat, iar vecinul supărat că îi fusese ocupat locul de paracare a coborât, cu pistolul pentru care avea permis. Pentru a îi intimida pe cei doi vecini, acesta a tras două focuri de armă în aer, apoi l-a împuşcat pe tânărul de 23 de ani în coapsă. Acesta din urmă a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat. 
„Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 19 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, cu cei trei tineri în stare de libertate”, au conchis oficialii poliţiei. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: