Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamo, un nou sezon ratat
Dinamo, un nou sezon ratat

Dinamo, un nou sezon ratat

Dinamo a pierdut la Cluj, 1-2 cu CFR, şansa de a juca finala Cupei României la fotbal. Dinamo încheie astfel un nou sezon slab.

Liga Campionilor rămâne o Fata Morgana pentru Dinamo care s-a îndepărtat de titlu, în ciuda declaraţiilor sforăitoare ale şefilor din Ştefan cel Mare, vorbe care au însoţit permanent jocul sinuos al "câinilor" în acest sezon. Dinamo a ratat aseară şi al cel de-al doilea obiectiv, Cupa României.
Cu om în plus
După 1-1 lângă Spitalul de Urgenţă în tur, Dinamo a pierdut aseară în Gruia cu CFR Cluj, scor 1-2, la capătul unei partide deosebit de atractive. Nici prima promisă de acţionari, 20.000 de euro de căciulă pentru cucerirea trofeului, nu i-a putut monta decisiv pe băieţii lui Cornel Ţălnar care au jucat o repriză cu un om în plus pe teren, după eliminarea "ardeleanului" Edimar.
Dinamo trebuie să fie atentă acum să nu piardă locul de Liga Europa, Rapid, echipa dinamovistului Ioan Andone, aflându-se la cinci puncte în urmă în ierarhia Ligii I.
"Tudor e un bufon"
La finalul meciului de la Cluj, şefii lui Dinamo au înfierat arbitrajul bucureşteanului Alexandru Tudor, punând în cârca centralului eşecul din Cupă. Înaintea partidei, oficialii dinamovişti nu au avut nicio obiecţie la adresa lui Tudor.
"Dinamo a fost executată", a strigat Florin Prunea.Cel mai vehement a fost însă Cristi Borcea.
"Nu se poate aşa ceva, să avem 11 metri şi să nu se dea. Pe unde a arbitrat, Tudor a făcut dezastru, ce să mai demonstreze acest Tudor. Titlul l-am pierdut din cauza arbitrilor, acum pierdem la fel şi Cupa. Nu se poate aşa ceva! Comisia asta Centrală vrea să îşi bată joc şi de Liga 1, şi de Cupă cu acest Tudor. Acest Tudor şi-a bătut joc. O să ridic şi această problema. Alţii au fost excluşi pentru mai puţin de atât.Tudor este un bufon, nu mai e arbitru. Acest bufon a trecut încă un meci în palmaresul celor pe care le strică. Nu este meci pe care acest Tudor sa nu il faca praf. Tudor e labil psihic", a spus, la final, Cristi Borcea, directorul executiv al echipei Dinamo.
"Avem apărători fără certificat de apărare"
Ca de obicei în tabăra dinamovistă, Cornel Dinu, fostul mare fotbalist al "câinilor" e de altă părere. Dinu dă vina pe apărarea lui Dinamo pentru eşecul de la Cluj. "Avem apărători fără certificat de apărare. Golul al doilea pe care l-am primit a fost de «Cascadorii rîsului», patru jucători au făcut un marcaj de gură-cască! Erau patru oameni acolo care n-aveau nici o legătură cu faza respectivă, au sărit pe sub minge, exact ca la Urziceni. E hazoasă această capacitate defensivă. Iar la primul gol, Dică a fugit singur pe centru, fundaşii noştri fiind pierduţi pe drum", a spus Cornel Dinu.
"E penibil să vorbeşti de arbitraj"
Dinamoviştii sunt luaţi peste picior de Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj. "E penibil să vorbeşti de arbitraj când joci cu un om în plus timp de o repriză şi primeşti două goluri. Ei să fie mulţumiţi că nu au luat cinci-şase goluri. Oamenii mici cu caracter mic mereu cerşesc, de aia sunt în spatele nostru. Ar trebui să fie bărbaţi, să plece capul şi să ne felicite", a spus Paszkany.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: