Evenimentul ZileiActualitateAmănunte incredibile în cazul morţii lui GYURI PASCU. Cu două ore înainte de infarct, artistul fusese dignosticat greșit cu “ATAC de PANICĂ”

Amănunte incredibile în cazul morţii lui GYURI PASCU. Cu două ore înainte de infarct, artistul fusese dignosticat greșit cu “ATAC de PANICĂ”

Amănunte incredibile în cazul morţii lui GYURI PASCU. Cu două ore înainte de infarct, artistul fusese dignosticat greșit cu “ATAC de PANICĂ”
Cu doar două ore înainte de infarctul care i-a fost fatal, regretatul Ioan Gyuri Pascu fusese consultat de un medic de pe ambulanţa chemată la domiciliul fostei soții a artistului care i-a administrat doar un calmant şi i-a spus că ar fi vorba doar despre un banal atac de panică.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a declarat o sursă pentru Gazeta Sporturilor, chiar de la Ambulanța București.

Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două de la SMURD și oambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar Ioan Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat.

”În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alice Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul rămână secret”, spune sursa de la Ambulanța București.

Gazeta Sporturilor a contactat-o pe Alice Grasu, care a confirmat, fără ezitare, evenimentele din noaptea de 25 spre 26, scrie tolo.ro.


Accesează: