Evenimentul Zilei > Actualitate > Dietele secrete ale celebrităţilor
Dietele secrete ale celebrităţilor

Dietele secrete ale celebrităţilor

Ceaiul de păpădie, prunele şi laptele de soia sunt nelipsite din dieta zilnică a celebrităţilor.

Secretele starurilor au fost dezvăluite de Cindy Perlman şi Kym Douglas, într-o carte intitulată „The Black Book of Hollywood Diet Secrets“. Autoarele au făcut o „incursiune“ în frigiderele vedetelor şi au dezvăluit modalităţile prin care acestea încearcă să-şi păcălească apetitul, apelând la tot felul de substitute care să le ţină departe de alimentele care îngraşă.

Esenţă de grepfrut şi oţet

De exemplu, Jennifer Lopez, până să rămână însărcinată, înghiţea câteva picături de esenţă de grepfrut atunci când avea chef de ronţăit. Această esenţă favorizează pierderea în greutate prin diminuarea poftei de mâncare. O piedică pentru Cindy Crawford în calea către cămara cu bunătăţi este oţetul. Înainte de masă, fostul supermodel ia câteva înghiţituri de oţet pentru a păcăli foamea.

Aceeaşi metodă de menţinere a kilogramelor sub control este aplicată de alt fost model de succes, Heidi Klum. Oprah Winfrey, celebra vedetă de televiziune din America, s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele în plus. Pentru a-şi satisface pofta de ceva dulce, Oprah preferă batoanele de îngheţată din fructe, pentru că acestea se mănâncă încet şi înlocuiesc alte deserturi mai săţioase.

Fără băuturi răcoritoare

Chiar şi vedetele foarte slabe fac eforturi pentru a nu lua în greutate. Paris Hilton susţine că nu consumă băuturi răcoritoare dietetice, care conţin îndulcitori, pentru că „acestea ar trebui să fie primele tăiate de pe listă atunci când eşti la regim de slăbire“. Din aceeaşi tabără făcea parte, până de curând, şi Jessica Alba, viitoare mămică. Madonna, care va împlini anul acesta 50 de ani, arată mai bine ca oricând.

Are un trup de invidiat pe care şi-l menţine, printre altele, şi cu un banal ceai de păpădie, care are proprietăţi diuretice, diminuând retenţia de apă din corp. La fel procedează şi silfida Gwyneth Paltrow.

Peşte crud şi orez

În schimb, Angelina Jolie consumă sushi, mâncarea sa preferată. Peştele crud şi orezul sunt sărace în calorii, iar algele au multe vitamine şi ajută la scăderea colesterolului. Laptele de soia este secretul lui Lindsay Lohan în ceea ce priveşte regimul său alimentar. Are mai puţine calorii decât laptele de origine animală şi este mai cremos. Demi Moore şi Sharon Stone mănâncă prune, iar când simt nevoia de ceva şi mai dulce, combină merele proaspete cu untul de arahide.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: