Evenimentul Zilei > International > DEZVĂLUIRI MURDARE. Cum se poartă Corina Creţu cu subalternii ei: Îi pune să facă PIAŢA, să îi ia hainele de la spălătorie şi să îi plimbe FAMILIA cu maşina
DEZVĂLUIRI MURDARE. Cum se poartă Corina Creţu cu subalternii ei: Îi pune să facă PIAŢA, să îi ia hainele de la spălătorie şi să îi plimbe FAMILIA cu maşina

DEZVĂLUIRI MURDARE. Cum se poartă Corina Creţu cu subalternii ei: Îi pune să facă PIAŢA, să îi ia hainele de la spălătorie şi să îi plimbe FAMILIA cu maşina

Site-ul Politico.eu relatează câteva dedesubturi ale relaţiei comisarului european Corina Creţu cu subalternii săi. Potrivit sursei, Creţu îşi trimite angajaţii să îi ia hainele de la spălătorie, să îi facă piaţa şi chiar să îi plimbe pe membrii familiei sale cu maşina oriunde aceştia au nevoie, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care angajaţii părăsesc locul de muncă din subordonea Corinei Creţu.

 

Potrivit site-ului, 8 dintre cei 19 angajaţi de la cabinetul comisarului European au demisionat pe fondul nemulţumirilor privind programul de muncă lejer al Corinei Creţu, dar şi a tendinţei de a amesteca treburile oficiale cu cele private.

Politico. Eu afirmă că, potrivit relatărilor foştilor şi actualilor angajaţi, în programul comisarului European nu există întâlniri în zilele de luni, joi şi vinery.

Dintre cei 28 de comisari, Crețu are una dintre cele mai mari rate de absenteism la ședințele săptămânale ale Comisiei, lipsind la aproape un sfert dintre ele. Membri ai staff-ului său au dezvăluit şi că politiciana fumează în birou, încălcând astfel o regulă a Comisiei. Când i s-a atras atenţia că nu are voie să fumeze, aceasta ar fi zis că "în România, un ministru poate să facă orice vrea".

Într-un interviu recent, Cerţu a explicat că nu are multe întâlniri, însă pentru cele pe care le are, se pregăteşte intens.

"Sunt cea care nu spune niciodată nu. Am fost în 24 de ţări, călătoresc peste tot. Mă pregătesc pentru cabinet", a mai spus ea.

Comisarul european a refuzat să răspundă la întrebările privind sarcinile personale pe care le încredinţează subordonaţilor săi: "Nu aş vrea să cobor la acel nivel. Nu e corect", a spus ea.