Evenimentul Zilei > Sport > Dezvăluiri despre viața din închisoare: „Şi acolo e cu cumetrii, cu fratele, cu naşul, cu nu ştiu cine”
Dezvăluiri despre viața din închisoare: „Şi acolo e cu cumetrii, cu fratele, cu naşul, cu nu ştiu cine”

Dezvăluiri despre viața din închisoare: „Şi acolo e cu cumetrii, cu fratele, cu naşul, cu nu ştiu cine”

Victor Becali a vorbit despre perioada trăită în detenție, după condamnarea primită în „Dosarul Transferurilor”

Victor Becali (57 de ani) a vorbit despre perioada petrecută în detenție, după condamnarea primită în „Dosarul Transferurilor”. Fostul impresar a povestit că, pentru a te descurca, și acolo ai nevoie de un sistem de relații, care să te ajute să-ți procuri cele necesare unui trai decent. Becali nu mânca la comun, cu ceilalți deținuți și își cumpăra alimente de la magazinul penitenciarului.

„Credeţi că în puşcărie este altfel? Şi acolo e cu cumetrii, cu fratele, cu naşul, cu nu ştiu cine. Iar la Rahova, cel care avea magazinul trebuia să aibă un preţ mediu la produse, dar erau nişte preţuri mari.

Cred că acum ajunsese la 11 milioane pe săptămână suma pe care o poţi cheltui la magazin. Te puteai duce la magazin conform unui program, pe secţii”, a declarat Becali la Digi Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: