Numai că, e posibil, să n-o mulţumească şi să dorească mai mult, iar un rol politic pentru fosta stea hollywoodiană i-ar surâde, spune un expert regal.

Nu se va opri doar la statutul de Ducesa de Sussex

„Cred că orice este posibil în acest moment”, a spus Nick Bullen pentru Fox News. „Meghan rescrie cartea de reguli regale în dorinţa sa de afirmare. E hotărâtă să facă paşi mari. Nu se va opri doar la faptul că este Ducesa de Sussex. Sunt mult mai multe pentru Meghan și cred că abia acum începem să vedem ce va face cu adevărat„.
Bullen este producător executiv, care realizează programe despre familia regală britanică de aproape 20 de ani și a lucrat îndeaproape cu tatăl lui Harry, prințul Charles , timp de opt ani. A lansat recent un nou documentar intitulat „Meghan pentru președinte?”, Care explorează hotărârea fostei actrițe americane de a vorbi despre egalitatea de gen și rasă, precum și de a ajuta cei nevoiași.

Casa regală neagă faptul că Meghan ar putea candida la preşedinţie

Surse de la Palatul Kensington au infirmat orice speculație cu privire la faptul că fosta vedetă din serialul „Suits” (Costume), care și-a păstrat cetățenia americană, ar candida la președinție. 
În mod tradițional, membrii familiilor regale britanice sunt așteptați să fie apolitici în public, ceea ce înseamnă că nu pot vota sau exprima în mod deschis opinii politice. În plus, o astfel de mișcare majoră ar cere lui Harry, de 35 de ani, să renunțe la titlul său regal.  Bullen spune că lumea nu ar trebui să fie surprinsă dacă Markle ar lua în considerare asumarea rolului de ambasador umanitar în State sau chiar să-și orienteze politica.

Democraţii i-au deschis un culoar politic

Inclusiv Hillary Clinton, fostul secretar de stat şi candidat la Casa Albă în 2016, a scris pe social media că este „Un mare fan Meghan Markle”. Fiica ei, Chelsea Clinton, de asemena, s-a alăturat mamei sale susţinând-o pe Meghan şi luând-i apărarea în bătălia sa cu tabloidele britanice.
Bullen a prezis că în curând America o va chema pe Meghan din nou acasă – cel puțin pentru o parte din an. Apoi, este locul în care Markle poate scăpa de nemiloasele tabloide britanice și să înflorească ca o regină în SUA, a concluzionat acesta.