Evenimentul Zilei > Actualitate > Deținătorul brandului ”Arsenie Boca” descinde la Mănăstirea Prislop
Deținătorul brandului ”Arsenie Boca” descinde la Mănăstirea Prislop

Deținătorul brandului ”Arsenie Boca” descinde la Mănăstirea Prislop

Daniel Gheorghe, arădeanul care susţine că deţine licenţa de marcă Părintele Arsenie Boca, a anunţat prin intermediul presei că azi va face verificări la Mănăstirea Prislop.

„Scopul vizitei va consta în informarea tuturor agenţilor comerciali care doresc să vândă produse care poartă însemnele mărcii înregistrate, cu privire la condiţiile necesare intrării în legalitate. Este mai mult decât necesar ca toţi cei care până acum comercializau astfel de produse – fie-n mănăstire, fie la tarabele aflate în zona adiacentă mănăstirii, ori în alte unităţi comerciale – să înţeleagă că această licenţă nu le interzice să mai desfășoare acte de comerţ, însă le impune îndeplinirea unor condiţii minimale. Totodată, tuturor celor interesaţi de obţinerea unei astfel de licenţe, le voi oferi sprijinul meu necondiţionat”, a anunţat antreprenorul, citat de Aradon.ro.

El a chemat poliția, săptămâna trecută, la un magazin de efecte bisericești din Arad, de unde, în final, au fost indisponibilizate sute de iconițe cu chipul părintelui venerat de crediuncioși.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: