Evenimentul Zilei > Politica > Detalii INCENDIARE despre întâlnirea lui Tăriceanu cu un baron PSD, pe aeroportul din Dubai
Detalii INCENDIARE despre întâlnirea lui Tăriceanu cu un baron PSD, pe aeroportul din Dubai

Detalii INCENDIARE despre întâlnirea lui Tăriceanu cu un baron PSD, pe aeroportul din Dubai

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României, și Ionel Arsene președintele consiliului județean Neamț, au fost surprinși, joi după-amiază, pe aeroportul din Dubai, însoțiți de soțiile lor, dar și de alte cupluri.

Cei doi se pregăteau de o vacanță exotică în Dubai. O sursă apropiată protagoniștilor susține, potrivit Cancan.ro, că Tăriceanu și Arsene s-au întâlnit în aeroport întâmplător.

În timp ce familia Tăriceanu și alte cupluri veneau în vacanță în Dubai, Ionel Arsene aterizase pe același aeroport, după ce fusese într-o altă vacanță exotică, petrecută în insulele Maldive. 

„S-au intalnit intamplator in aeroport, nu au fost in vacanta impreuna. Familia Tariceanu a petrecut scurtul concediu impreuna cu niste apropiati, iar Arsene se oprisese in Dubai venind din Maldive, sa va uitati la poze sa vedeti cum era imbracat: era in costum de baie si cu o vestuta in poze….ramasese in moodul de Maldive” a dezvăluit sursele, potrivit cancan.ro.