Evenimentul Zilei > Sport > Destăinuirea Simonei Halep. A ajuns la capătul puterilor. „Am simțit că mă prăbușesc”
Destăinuirea Simonei Halep. A ajuns la capătul puterilor. „Am simțit că mă prăbușesc”

Destăinuirea Simonei Halep. A ajuns la capătul puterilor. „Am simțit că mă prăbușesc”

Celebra jucătoare de tenis Simona Halep, a povestit că în anul 2019 jocul ei nu a fost constant, în principal din cauza oboselii.
Celebra jucătoare de tenis Simona Halep , a povestit ce a însemnat pentru ea anul 2019 , fostul lider mondial recunoscând că își dă seama de faptul că jocul ei nu este constant, dar mărturisește că oboseala și-a spus cuvântul, scrie sport.hotnews.ro. Simona Halep a mai dezvăluit și cum vede următorul sezon de tenis , alături de antrenorul ei de tenis australian, Darren Cahill.
„Încep să resimt oboseala, la finalul sezonului am simțit că mă prăbușesc”, a mărturist Simona Halep.
Ea a continuat marturisile, spunând că : „Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suișuri și coborâșuri. Poate pentru că am fost în top timp de șase ani și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni”, a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com.
În anul 2019 Simona Halep  a câștigat  cel de-al doilea turneul de Grand Slam din carieră ei, Wimbledon, în fața americancei Serena Williams. La Turneul Campioanelor, ultima competiție la care a participat, a fost eliminată încă din faza grupelor. Jucătoarea din Constanța, care a terminat anul pe locul patru în ierarhia mondială, a reînceput colaborarea cu Darren Cahill și are planuri  mari pentru 2020.
„Încep să resimt oboseala, atât psihic, cât și fizic”, a adăugat Simona Halep, care a mai spus : „La finalul sezonului, am simțit că mă prăbușesc, chiar dacă e destul de normal la acest nivel. Dar sunt optimistă în perspectiva anului 2020, am motivație să joc bine”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: