Evenimentul Zilei > Sport > Destăinuirea Simonei Halep. A ajuns la capătul puterilor. „Am simțit că mă prăbușesc”
Destăinuirea Simonei Halep. A ajuns la capătul puterilor. „Am simțit că mă prăbușesc”

Destăinuirea Simonei Halep. A ajuns la capătul puterilor. „Am simțit că mă prăbușesc”

Celebra jucătoare de tenis Simona Halep, a povestit că în anul 2019 jocul ei nu a fost constant, în principal din cauza oboselii.
Celebra jucătoare de tenis Simona Halep , a povestit ce a însemnat pentru ea anul 2019 , fostul lider mondial recunoscând că își dă seama de faptul că jocul ei nu este constant, dar mărturisește că oboseala și-a spus cuvântul, scrie sport.hotnews.ro. Simona Halep a mai dezvăluit și cum vede următorul sezon de tenis , alături de antrenorul ei de tenis australian, Darren Cahill.
„Încep să resimt oboseala, la finalul sezonului am simțit că mă prăbușesc”, a mărturist Simona Halep.
Ea a continuat marturisile, spunând că : „Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suișuri și coborâșuri. Poate pentru că am fost în top timp de șase ani și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni”, a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com.
În anul 2019 Simona Halep  a câștigat  cel de-al doilea turneul de Grand Slam din carieră ei, Wimbledon, în fața americancei Serena Williams. La Turneul Campioanelor, ultima competiție la care a participat, a fost eliminată încă din faza grupelor. Jucătoarea din Constanța, care a terminat anul pe locul patru în ierarhia mondială, a reînceput colaborarea cu Darren Cahill și are planuri  mari pentru 2020.
„Încep să resimt oboseala, atât psihic, cât și fizic”, a adăugat Simona Halep, care a mai spus : „La finalul sezonului, am simțit că mă prăbușesc, chiar dacă e destul de normal la acest nivel. Dar sunt optimistă în perspectiva anului 2020, am motivație să joc bine”.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.