Giuleştenii au asigurată poziţia a treia în clasamentul Ligii I, în timp ce campionii, care termină în genunchi sezonul, au garantate şi ei biletele pentru ediţia viitoare a Cupei UEFA.

În aceste condiţii, cele două grupări sunt preocupate mai degrabă de viitor. Mircea Rednic, fostul şi viitorul antrenor al „câinilor“, a fost văzut joi în Ştefan cel Mare, unde, printre altele, ar fi întocmit, împreună cu şeful scouterilor Cornel Dinu, o primă listă de achiziţii pentru viitorul sezon. Fostul stelist Andrei Cristea, în prezent la Poli Iaşi, este una dintre ţintele dinamoviştilor, alături de Marius Niculae, atacantul scoţienilor de la Invernes.

Cristi Borcea, directorul executiv al câinilor, a anunţat ieri că face eforturi disperate să-l ţină la echipă pe Bogdan Lobonţ, care doreşte ca, la finalul sezonului, să părăsească gruparea din Ştefan cel Mare. „E cel mai bun portar din sud-estul Europei“, l-a periat Borcea pe internaţional. În schimb, oficialii echipei Rapid au reuşit să-l convingă pe Daniel Pancu să semneze prelungirea, cu încă un an, a actualului angajament.