Mircea Badea: „Eram în mașină și am dat drumul la postul ăla de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca (…) știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime?”.
Denise Rifai îi răspunde: „#MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU!”
„Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leşinat încă de la intrarea în ring, se consolează si el cu ce apucă… Aşa ca, în mod constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gândiri.  Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranţă doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca să nu i se vadă …fapta Mică, aşa că m-a refuzat de fiecare dată”, a scris jurnalista pe contul său de Facebook.
“În consecinţă, o să-l invit la CNA, după mergem la tribunal şi !!!! Între timp!!! dacă Mirciulică, faptă mică, doreşte o mediere amiabila, îl aştept sâmbătă – 10 August – în piaţa Victoriei!  Că am auzit că motociclistul e plecat la mare si n-are de ce să-i fie frică”, a scris jurnalista Denise Rifai pe social media.