Evenimentul Zilei > Sport > Denis Man nu i-a intrat în graţii antrenorului Parmei: „Nu e uşor să le transmit determinare jucătorilor noi”
Denis Man nu i-a intrat în graţii antrenorului Parmei: „Nu e uşor să le transmit determinare jucătorilor noi”

Denis Man nu i-a intrat în graţii antrenorului Parmei: „Nu e uşor să le transmit determinare jucătorilor noi”

Proaspăt transferat la gruparea din Serie A, AC Parma, atacantul român Denis Man nu a reuşit să intre, până în prezent, în graţiile tehnicianului Roberto D’Aversa.

Denis Man nu i-a intrat în graţii antrenorului Parmei. Fostul atacant al formaţiei patronate de Gigi Becali, FCSB, a fost introdus pe teren doar în ultimele trei minute ale deplasării de la Verona, în care Parma a cedat cu scorul de 1 – 2. Negru de supărare după cel de-al paisprezecelea meci consecutiv fără victorie pentru galben – albaştri, tehnicianul în vârstă de 45 de ani a criticat atitudinea ultimelor achiziţii.

„Nu este uşor să le transmit determinarea necesară jucătorilor noi – veniţi, care nu cunosc limba italiană şi care nu înţeleg încă Serie A. Sunt alţi fotbalişti în lot care trebuie să le insufle şi acestora valorile pe care le are clubul nostru”, a declarat enervat Roberto D’Aversa.

Mihăilă, din nou rezervă

Nici celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, nu a prins un loc în primul unsprezece aruncat în luptă de D’Aversa. Antrenorul italian i-a acordat totuşi mai multe şanse vârfului care a impresionat la Craiova, trimiţându-l pe teren în minutul 69, când tabela de marcaj indica deja un avantaj pentru gazdele de la Verona. „Am încasat mult prea uşor cele două goluri şi e necesar să reflectăm asupra unor aspecte ale jocului nostru. Nu cred în noroc sau ghinion, ci determinarea este cea care trebuie să facă diferenţa”, a mai punctat D’Aversa.

Zenga, printre posibilii înlocuitori ai lui D’Aversa

Parma nu a strâns decât un singur punct în ultimele zece etape ale campionatului italian, iar presa din „Cizmă” anunţă că zilele lui Roberto D’Aversa la cârma echipei sunt numărate. Printre posibilii înlocuitori ai acestuia figurează şi Walter Zenga, managerul care a pregătit-o în sezonul precedent pe Cagliari