Evenimentul Zilei > Monden > Delia și-a adus litoralul pe acoperiș. Nici Bobonete nu se lasă mai prejos!
Delia și-a adus litoralul pe acoperiș. Nici Bobonete nu se lasă mai prejos!

Delia și-a adus litoralul pe acoperiș. Nici Bobonete nu se lasă mai prejos!

Delia și-a modernizat piscina"de pe acoperișul casei iar Bobonete și-a făcut cinematograf în curte.

Pandemia de coronavirus a schimbat viețile tuturor. Iar aici este vorba și despre modul în care oamenii socializează și se distrează. Nu doar oamenii simpli stau mai mult timp în casă . Același lucru îl fac și vedetele, actorii și soliștii care sunt într-o vacanță profesională, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Vedetele au găsit modalități inedite pentru a se proteja împotriva noului coronavirus. Din cauza restricțiilor impuse,  acestea și -au transformat locuințele în adevărate zone de petrecere. Deoarece cinamatografele din mall-uri sunt închise din luna martie, Mihai Bobonete și-a înființat propriul cinema acasă, în curte.

Piscină pe acoperiș

O altă vedetă, Delia are piscină pe acoperiș, așa că are o zonă anedită de petrecere a timpului liber. Piscina Deliei arată ca în povești, respectiv ca un resort cu 5 stele. Pandemia de coronavirus a schimbat viețile tuturor. Iar aici este vorba și despre modul în care oamenii socializează și se distrează. Nu doar oamenii simpli stau mai mult timp în casă.

Același lucru îl fac și vedetele, actorii și soliștii care sunt într-o vacanță profesională, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Unele vedete au curți mari, unde fac picnic.

Acesta este cazul Antoniei și a lui Alex Velea. Ei au o vilă că un palat, alte vedete au case fix în pădure, cum e cazul Mirelei Vaida. Sunt și vedete care locuiesc în spații mai „mici”, care nu au piscină în curte, ci pe acoperiș.

Cum arată terasa Deliei!

Această este vila Deliei (38 de ani). Penthouse-ul este de 1,4 milioane de euro.

1,4 milioane de euro.

Solista a făcut un tur al terasei, filmând decorul. Ea a schimbat total zona de relaxare, aceasta fiind acum mult mai extinsă și mult mai confortabilă. Piscina de pe acoperiș e înconjurată de fotolii, hamace, canapele din ratan. Iar foișorul e plin de verdeață, iar măsuța și candelabrele se integrează perfect, a povestit

Mihai Bobonete, cinematograf în curte

Mihai Bobonete și-a înființat propriul cinema acasă, în curte.O altă vedetă, Delia are piscină pe acoperiș, așa că are o zonă anedită de petrecere a timpului liber. Piscina Deliei arată ca în povești, respectiv ca un resort cu 5 stele.

Și Mihai Bobonete (40 de ani), actor în „Las Fierbinți” și prezentator al emisiunii „Falsez pentru ține”, de la PRO TV, a făcut câteva reconfigurări acasă.

 

 

 

Și Mihai Bobonete (40 de ani), actor în „Las Fierbinți” și prezentator al emisiunii „Falsez pentru ține”, de la PRO TV, a făcut câteva modificări acasă.

Actorul i-a serbat ziua fiului său, Octavian, care a împlinit 10 ani,. Cu această ocazie i-a invitat pe prietenii lui în curtea casei, la o vizionare de filme. Printre copiii invitați au fost și cei ai prietenilor lor, Oana Mareș și magicianul Robert Tudor. Micuții s-au simțit foarte bine și au avut parte de o seară liniștită, în aer liber, potrivit click.ro.