Cu toate că primul concert de tip drive-in pe care îndrăgita artistă voia să îl susțină în plină pandemie provocată de noul coronavirus a fost un eșec, artista nu s-a demoralizat.  Din contră! În urma unor discuții cu staff-ul său, Delia a reșit să pună la punct detalii pentru a organiza nu un concert, ci trei. Astfel, în vara acestui an, de datele de 5, 6 și 7 iunie va susține show-uri la Verde Stop Arena din Capitală, începând cu ora 20:00. Cu toate că pericolul provocat de pandemie încă ne afectează viețile, fanii celebrei artiste se vor putea bucura în voie de spectacolele ei

„După ce concertul drive-in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului și a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București”, au declarat organizatorii spectacolului, relatează playtech.ro.

Biletele pentru concertele artistei Delia Matache s-au epuizat ca pâinea caldă, cu toate  că prețul acestora nu era deloc unul mic. Cel mai ieftin bilet a costat 290 de lei, în vreme ce, un bilet la VIP este 490 de lei, iar unul la Ultra VIP, 990 de lei.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că, începând de luni, 1 iunie, concertele, spectacolele în aer liber vor fi premise, cu condiția ca la aceste evenimente să fie prezente maximum 500 de participanți. Purtarea măștii și normele de distanțare socială rămân obligatorii. În plus, se va măsura temperatura la intrare și vor exista dezinfectante la îndemână.

Luna trecută, Delia și Nane au lansat single-ul „Cum era”, care a înregistrat un succes real. Mai mult ca sigur, după atâte luni de izolare departe de scenă, vedeta abia așteaptă să cânte la unison cu fanii săi această piesă, dar și celelalte melodii pe care le-a pregătit pentru spectacolele de neuitat, scrie Cancan.