Del Bosque: "Sunt foarte mulţumit"

Del Bosque: "Sunt foarte mulţumit"

În timp ce spaniolii jubilează pentru calificarea în finala Campionatului Mondial de fotbal, nemţii sunt încă în stare de şoc.

Spania e în sărbătoare după victoria, scor 1-0, în faţa Germaniei, succes în urma căruia ibericii joacă în premieră în finala Campionatului Mondial de fotbal.

David Villa: "Suntem foarte mulţumiţi, am făcut cea mai bună partidă de până acum. Am demonstrat că în astfel de momente suntem o echipă puternică. Am făcut istorie şi înainte, însă acum este ceva deosebit. Avem un lot de 23 de jucători şi indiferent de cine intră pe teren, acela dă tot ceea ce poate pentru echipă. Suntem un grup care merită totul, care munceşte pentru aceste rezultate. Este pentru prima dată când obţinem un astfel de succes"

Lahm, căpitanul Germaniei: "Decepţia este imensă. Am încercat multe, dar norocul nu ne-a surâs. În prima repriză nu am jucat cu prea mult curaj. Nu am niciun chef să meciul pentru locul trei"

Ne puteți urmări și pe Google News

Low, antrenorul Germaniei: "Felicitări spaniolilor. Cred că ei vor fi campioni mondiali. Sunt cei mai buni de doi, trei ani. La nivel de joc sunt atât de buni încât ne-au arătat că avem limite. Nu am putut să avem controlul balonului aşa cum ne-am fi dorit şi asta ne-a costat multă energie"

Del Bosque, antrenorul Spaniei: "Sunt foarte mulţumit. Am fost extraordinari, atât în apărare, cât şi în atac. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de această echipă în această perioadă. Mergem mai departe şi vom vedea dacă putem câştiga finala Cupei Mondiale"