Declaraţia şocantă a unei VIRGINE LA 40 DE ANI

Declaraţia şocantă a unei VIRGINE LA 40 DE ANI

Mai are puţin şi împlineşte 40 de ani, însă nu a făcut sex niciodată. Mai mult de atât, nu a sărutat în viaţa ei un bărbat. Cu toate astea are o viaţă socială normală.

Se numeşte Charlotte Baird, este directoarea unui teatru din Marea Britanie, iar viaţa ei socială este cât se poate de normală: are prieteni cu care iese în oraş, călătoreşte, adoră să facă sport. Cu toate astea, până la această vârstă nu a avut relaţii sexuale şi nici măcar nu a sărutat vreun bărbat.

“Dacă nu am avut niciodată relaţii intime cu nimeni, nu pot să spun că le simt lipsă", a declarat ea, pentru The Sun.

Motivul pentru care până la această vârstă nu a avut de a face cu bărbaţii este unul banal, nu a găsit niciunul care să îi placă şi care să se potrivească cu ea. Este sigură că acest lucru se va întâmpla cândva, însă nu se grăbeşte. Aşteaptă ca alesul inimii ei să apară şi totul să fie magic.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Sunt dispusă să mai aştept" Pentru ca ea să cedeze în faţa unui bărbat, este nevoie ca şi el să fie virgin, a mai declarat Charlotte.

Tânăra este mândră de statutul ei şi chiar face parte dintr-un grup intitulat “Celibatarii", grup care promovează un stil de viaţă lipsit de sex.

“Cred că îmi voi întâlni jumătatea într-un moment magic al vieţii mele. Până atunci sunt dispusă să mai aştept", a concluzionat tânăra.