Lothar Matthäus, dat afară de soţia preşedintelui!

Lothar Matthäus, dat afară de soţia preşedintelui!

Fostul internaţional german Lothar Matthäus a rămas şi fără nevastă, şi fără slujbă în doar câteva zile.

Fostul internaţional german Lothar Matthäus scapă de un necaz şi dă de altul. În doar câteva zile s-a văzut pus în faţa unor situaţii incredibile, care i-au marcat atât viaţa personală, cât şi cariera de antrenor.

Necazurile fostului campion mondial din 1990 au început cu o lovitură teribilă pentru viaţa privată. Matthäus este recunoscut ca fiind un mare crai, care a schimbat nevestele ca pe ciorapi.

Aflat la a patra încercare de a-şi găsi liniştea alături de jumătatea potrivită, Lothar a suferit o nouă dezamăgire. Fostul mare fotbalist a fost chemat în redacţia cotidianului "Bild" pentru a urmări o înregistrare cu soţia sa, Liliana, care îl înşela cu un bogat om de afaceri italian, chiar în timp ce el se afla în România, unde a venit la invitaţia lui Marius Vizer. Între Lothar şi soţia sa, un fotomodel ucrainean, este o diferenţă de 26 de ani, el având 49 şi ea 23.

Ne puteți urmări și pe Google News

Afectat de ceea ce a văzut, Lothar a anunţat că nu mai există cale de împăcare şi că foarte curând va începe formalităţile pentru divorţ.

N-a apucat să-i antreneze pe "leii neîmblânziţi"

Germanul s-a consolat cu ideea că îşi va începe munca de selecţioner al reprezentativei Camerunului, unde a fost numit după demiterea francezului Paul Le Guen.

Însă problemele lui Matthäus nu aveau să se oprească aici. Povestea infidelităţii soţiei sale a făcut repede înconjurul lumii, ajungând inclusiv la urechile primei-doamne a Camerunului, Chantal Biya. Acesteia nu i s-a părut potrivit ca antrenorul "leilor neîmblânziţi" să fie un personaj atât de mediatizat pentru viaţa sa amoroasă agitată.

Ea l-a rugat pe soţul său, Paul Biya, preşedintele ţării, aflat în funcţie din 1982, să împiedice instalarea lui Matthäus.

Ordinul şefului statului a fost executat îndată, neamţul fiind înştiinţat de ministrul sporturilor că activitatea sa de selecţioner s-a încheiat înainte de a începe. Matthäus a rămas astfel şi fără ne vastă, şi fără slujbă.