Evenimentul Zilei > Politica > De ce premierul Viorica Dăncilă nu a fost prezentă în fotografia postată de Dragnea. Explicația dată de Darius Vâlcov
De ce premierul Viorica Dăncilă nu a fost prezentă în fotografia postată de Dragnea. Explicația dată de Darius Vâlcov

De ce premierul Viorica Dăncilă nu a fost prezentă în fotografia postată de Dragnea. Explicația dată de Darius Vâlcov

Liviu Dragnea a spus, în mediul online, acum câteva zile, că "Viitorul sună bine". Acesta a convocat o ședință la care au participat ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici, ministrul Economiei Niculae Bădălau, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și consilierul premierului, Darius Vâlcov. Consilierul primului-ministru Darius Vâlcov, a explicat duminică, la postul Antena 3, de ce a lipsit premierul Viorica Dăncilă din fotografie.

Întâlnirea a fost imortalizată pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea. Imaginea era însoțită de mesajul : „Cu cifrele pe masă. Viitorul sună bine!".

Momentul a fost imortalizat și fotografia a fost postată pe pagina de Facebook a lui Dragnea, însoțită de mesajul: "Cu cifrele pe masă. Viitorul sună bine!"

Consilierul premierului, Darius Vâlcov a fost prezent în studioul Antena 3 și a fost întrebat de ce a lipsit premierul Dăncilă de la acestă întâlnire. 

„Doamna prim ministru a participat (c.n. ședințe) care s-au desfășurat la Guvern și practic dumneaei știa despre ce este vorba. A fost o prezentare pentru liderii coaliției”, a explicat Darius Vâlcov, conform StiriDiaspora.ro.

Sursa foto: Faceboo